Tuote on myyty käyttäjälle pulipena hintaan 8 €

Kuvaus

Slash & Anthony Bozza: Slash

Like 2009, kovakantinen, 482 sivua, yli 3 cm paksu

Toimituskulut ovat 7,10€ (Smartpost) automaattiin tai lähipostiin tai 6,95€ (Huutopaketti), kun kirja on yli 3 cm paksu tai painaa yli 1 kg, mutta silloin mahtuu samaan pakettiin myös useita kirjoja. Ärräpaketti 5,50€

Aikamme palvotuimman kitarajumalan muistelmat antavat uuden merkityksen kliseelle”seksi, huumeet ja rock’n’roll”.

Guns N’ Rosesin kitaristina maailmanmaineeseen noussut Slash vietti nuoruutensa Hollywoodin kaduilla. Nuorukaisen maailma mullistui, kun hän ensimmäistä kertaa piteli käsissään isoäitinsä kitaranraatoa. Instrumentti antoi hänelle oman äänen ja sytytti elinikäisen intohimon.

Los Angelesista Slash löysi raakaa ja räkäistä musiikkia rakastavat bändikaverit. Heistä tuli Guns N’ Roses, yksi kaikkien aikojen suurimmista rockbändeistä, jonka räjähdysherkkyydessään uraauurtavat levyt tunnetaan nykyään kokonaisen aikakauden soundtrackeina.

Gunnareiden noustessa huipulle Slash taisteli demoneitaan vastaan, oli jatkuvasti itsetuhon partaalla ja pakeni todellisuutta seksiseikkailujen, huumeiden ja viinan avulla. Hän selvisi voittajana oikeusjutuista, katkaisuhoidoista, selkkauksista ja sikailuista ja löysi hardrockin superyhtyeestä Velvet Revolverista kunnianhimoaan tyydyttävän bändin.

Tämä kirja on ikkuna yksityisyyttään tarkasti varjelevan kitaristin maailmaan. Slash tilittää, kuinka GN’R syntyi, kuinka sen jäsenet selvisivät järjettömistä kiertueista ja toisistaan, kuinka bändi lopulta hajosi ja millaisia hänen bändikaverinsa julkisivunsa takana ovat. Hän ei säästä myöskään itseään vaan paljastaa loputtomat ammatilliset ja yksityiset mokansa. Teos onkin kohteensa näköinen – hauska, rehellinen ja kaikin puolin överi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.2.2018 15:19

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.