Kuvaus

SMART AS...

Oletko neropatti?

Pelaa uudella tavalla käyttämällä PS Vitan innovatiivisia toimintoja 20 mahtavassa aivojumppahaasteessa ja lisätyn todellisuuden haasteessa.

  • Kokeile, oletko fiksumpi kuin PlayStation Network- tai Facebook-ystäväsi pirullisissa logiikka-, matematiikka-, tarkkaavaisuus- ja kielipulmissa.
  • Aseta ja ota vastaan uusia haasteita missä tahansa near-palvelulla.
  • Osoita nokkeluutesi ja nouse kaupunkisi, maasi tai jopa koko maailman tulostaulukon kärkeen.

Kuvahaun tulos haulle SMART AS... PS VITA

Älyn kipinä

Smart As... on rohkea, nokkela ja superhelppo oppia. Se on ovelasti laadittu pitämään keskittymisesi aivoja kutkuttavassa toiminnassa - jopa siinä määrin, että se suosittelee pelaamista paikassa, missä ei ole häiriötekijöitä. Se onkin hyvä neuvo, joskin kunhan pääset käsiksi pirullisen koukuttaviin pulmiin ja vilkkaaseen verkkoyhteisöön, on epätodennäköistä, että mikään saisi sinua pois pelin parista.

Pelkistetty valikkojärjestelmä on sopusoinnussa siistien ja värikkäiden grafiikoiden ja sulavan animaation kanssa. Näihin kuuluvat taulukot, jotka seuraavat (toivottavasti) kasvavia henkisiä voimavarojasi yrittäessäsi päihittää mahdollisimman vauhdikkaasti pulmapähkinöitä, joita Smart As... sinulle heittää.

Kuvahaun tulos haulle SMART AS... PS VITA

Aivotehoa

Smart As... on jaettu useaan osa-alueeseen, joista jokainen antaa sinun tutustua kykyihisi ja harjoittaa aivojasi eri tavoilla.

Toiminnan keskiössä on päiväharjoitus, joka pistää aivosi jumppaamaan sarjalla haasteita, jotka on suunniteltu testaamaan neljää taitoalaa: logiikkaa, kieltä, matematiikkaa ja muistia. Jokainen tehtävä hyödyntää nokkelasti PS Vita -järjestelmän monipuolisia ohjausmahdollisuuksia jotkin testaavat taitojasi kosketusnäytön ja takakosketusalueen kanssa, kun taas toisissa sinun pitää kallistaa järjestelmää tai skannata maailmaa ympärilläsi kameralla.

Menestyksesi päiväharjoituksesssa tallennetaan aivotehotuloksena, joka voidaan välittömästi jakaa ja verrata muiden fanien vastaaviin kekseliäillä linkeillä suoraan pelistä Facebookiin ja Twitteriin. Lisäksi tuloksesi voidaan ladata pistetilastoihin verkossa, joten näet tarkalleen, miten älykäs olet verrattuna kotikaupunkisi ja koko maailman faneihin.

Jos kaipaat harjoitusta, vapaapelimuodossa voit pelata uudelleen jo avattuja pulmia, kartuttaa taitojasi ja saada siistejä palkintoja nopeista hoksottimista ja näppäristä näpeistä. Äärimmäinen kokemus on kuitenkin verkossa, missä voit osallistua sijaintiin sidottuihin "Street Smart" -tehtäviin tai luoda ja tipauttaa "near"-haasteita muiden fanien löydettäviksi heidän matkustellessaan. Näin Smart As... muuntautuu valtavan sosiaaliseksi aivoja kiusaavaksi aarrejahdiksi. Etkä koskaan voi tietää, milloin uusi haaste - aivan kirjaimellisesti - odottaa nurkan takana

 

 

Uusi ja kelmussa

Maksu tilille / posti tuo. Tai nouto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 4 vrk 18 h 30 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 4 vrk 18 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.