Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Marie Rogers kieltäytyy; hän sai intiaaniveressään perintönä tarinankertojan taidot ("valehtelijan kielen" sanoo äiti, joka piiskalla opettaa lasta puhumaan totta) ja seikkailijan mielen.
Maan tytär on myyttinen odysseia, jonka päähenkilö liikkuu 1900-luvun "iloisten" alkuvuosikymmenien kulissien takaisessa todellisuudessa.
Marie Rogers vaeltaa etsimässä itselleen koulutusta ja työtä, ja hän kuvaa matkallaan lukijalle köyhiä kaivoskaupunkeja, asumatonta erämaata, maaseutua, New Yorkin vasemmistolaisia älymystöpiirejä.
Hän oli kotonaan kaikkialla, eikä missään.
Marie Rogers on kirjailijan oma kuva. Agnes Smedley (1892-1950) kertoo näistä naisista, joilla ei ollut mahdollisuutta kieltäytyä kohtalostaan.
Ja niistä harvoista naisista ja miehistä, jotka kiektäytyivät alistumasta: yhteiskunnan sivullisista, poliittisista aktivisteista, rauhanliikkeestä.
Agnes Smedley oli nainen, jolla ei ollut tilaa Amerikan Yhdysvaltojen majatalossa: hänestä tuli aikansa kosmopoliitti, joka journalistina kirjoitti länsimaiseen lehdistöön intialaisesta vapautusliikkeestä ja Kiinan vallankumouksesta.

Kääntöpiiri 1991, 1p, 372 sivua.
Kovakantinen + kansipaperit.

Yhdistelen postimaksuja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.12.2017 17:14

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.