Kuvaus

SMURFFIT 1

1.PYHÄ SMURFFI JA LOHIKÄÄRME-

SMURFFIT LÖYTÄVÄT METSÄÄN EKSYNEEN LOHIKÄÄRMEEN POIKASEN. HE VIEVÄT PIENOKAISEN KYLÄÄNSÄ JA HUOLEHTIVAT SIITÄ.  MUTTA ILKEÄ GARGAMEL KAAPPAA LOHIKÄÄRMEEN JA SUUNNITTELEE TUHOAVANSA SMURFFIKYLÄN SEN AVULLA. ONNEKSI NEUVOKKAALLA SUURSMURFFILLA ON OMAT KEINONSA.

2. SMURFIT JA RÄYHÄLINTU-

SUURSMURFFIN TAIKAJUOMAA ROISKUU VAHINGOSSA RÄYHÄLINNUN PÄÄLLE, MINKÄ TULOKSENA LINTU KASVAA JÄTTIMÄISEKSI. PITKÄLLISEN HARKINNAN JÄLKEEN  SUURSMURFFI KÄYTTÄÄ KUTISTUSAINETTA LINTUUN, JA PIAN ELÄMÄ SMURFFIKYLÄSSÄ PALAA JÄLLEEN NORMAALIIN PÄIVÄJÄRJESTYKSEEN.

3. NOIDUTTU,LOIHDITTU,SMURFFATTU-

HOGATHA-NOITA KADOTTAA TAIKAMEDALJONKINSA SMURFFIMETSÄÄN. HÄN SUOSTUTTELEE GARGAMELIN AUTTAMAAN ETSINNÖISSÄ, MUTTA MEDALJONGIN LÖYTÄÄKIN SMURFIINA.

4. SMURFFINVÄRISET LASIT & HAAVESMURFFIN PAINAJAINEN-

KEVÄTSMURFFI ANTAA SMURFIINALLE RUUSUNPUNAISET LASIT, JA TÄMÄ PÄÄTYY GARGAMELIN KYNSIIN. ONNEKSI PAIKALLE OSUU NÄLKÄINEN JÄTTILÄINEN,JOKA KOKEILEE LASEJA JA HUOMAA GARGAMELIN NÄYTTÄVÄN VARSIN HERKULLISELTA. JÄTTILÄISEN JAHDATESSA VELHOA SMURFIINA PÄÄSEE PAKENEMAAN. 

HAAVESMURFFI LÄHTEE YKSIN SEIKKAILEMAAN JA PÄÄTYY GARGAMELIN PATAAN. PELASTUSRETKELLE LÄHTENYT SUURSMURFFI JOUTUU ITSEKIN VANGIKSI, MUTTA ONNEKSI TAIKAPILLI KIIDÄTTÄÄ HÄNET JA HAAVESMURFFIN TURVAAN TAKAISIN SMURFFIKYLÄÄN.

TUOTANTOVUOSI 2012      PUHUMME SUOMEA

KESTO 1 H 34 MIN

KELMUISSA 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 60 vrk 3 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 60 vrk 3 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.