Kuvaus

1. Smurffisisko & Kokkismurffi herkuttelee
Smurffiina on löytänyt uuden ystävän, Lauran. Hän on 6 vuotias lapsi, jonka vanhemmat asuvat metsän lähistöllä. Tytöt lähtevät yhdessä metsään, mutta metsässä asuva vanha noita sieppaa heidät. Ahnas syö aivan liikaa. Hän paisuu yhä enemmän, kunnes hän alkaa olla vaarallisen painava. Ilkeä Velho aikoo napata hänet. Pystyykö Suursmurffi pelastamaan Ahnaan?

2. Tohelo kiitollisuudenvelassa & Smurffien kosto
Käteväsmurffi on pelastanut Tohelon kauhealta kohtalolta. Kiitollinen smurffi tekee kaikkensa saadakseen tarjota vastapalveluksen, mikä ei suju aivan suunnitelmien mukaan. Nyt smurffien pitää kehittää nokkela kikka, jolla tulee loppu Tohelon ?hyville? töille. Olemme siirtyneet keskiaikaan, jossa riehuu sota. Rohkeat ritarit ovat takaa-ajomatkalla, joka kulkee valitettavasti Smurffikylän läpi. Pieni joukko smurffeja päättää kostaa. Mitähän Suursmurffi mahtaa tuumia siitä?

3. Viimeinen nauru & Hämmästyttävät smurffit
Velho on punonut pirullisen juonen, jonka avulla hän aikoo hankkiutua lopullisesti eroon smurffeista. Hän on kehittänyt kimallejauheen, joka muuttaa smurffit avuttomiksi ja rumiksi hölmöiksi. Vitsismurffi haluaa kovasti tavata kaikkivaltias Melchiorin, josta on tullut smurffikuuluisa keksittyään katoavan laatikon taian. Myös Velho pitää taikuria silmällä, sillä hän haluaa vangita smurffit Melchiorin fantastiseen labyrinttiin!

4. Loppu smurffisti kaikki smurffisti
Kettumaisen ovela Velho varastaa keijujen kullan, jolloin syttyy lähes maailmansota vihaisten keijujen ja hölmistyneiden smurffien välille.

 

 

Kuvasuhde: 4:3 Full Frame (1.33:1)
Ääni: Suomi (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: ---------
Kesto: n. 1 h 34 min
Ikäraja: S


Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,20 €
Sulkeutuu 117 vrk 19 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,20 € Sulkeutuu 117 vrk 19 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.