Kuvaus

*** Uudenveroinen levy ja hyväkuntoinen kotelo! ***

Smurffit 3 - Lasten piirretty elokuva

Vuonna 1958 päivänvalon nähneet pienet, siniset olennot ovat viihdyttäneet lapsia ympäri maailmaa kohta puoli vuosisataa. Smurffit syntyivät Peyon Johannes ja Pirkale -sarjan sivuosiin lokakuussa 1958. 
Smurffin tunnistaa sinisestä ihosta ja valkoisista housuista ja lakista. Smurffit puhuvat smurffin-kieltä ja ne asuvat pienessä kylässä metsässä jossain päin Eurooppaa, ja asumuksina toimivat sienet. Smurffit ovat kolmen omenan korkuisia eivätkä koskaan vanhene. 
Englanninkielisiä The Smurfs -piirrosanimaatioita esitettiin dubattuna Pätkis-televisio-ohjelmassa 80-luvun alussa. Digitaalitekniikalla toteutettavia elokuvia on suunnitteilla useampi. Myös uusista Smurffi-jaksoista on ollut alustavia huhuja. 

Älä haaskaa, älä smurffaa: 
Kasvattaminen, viljeleminen ja ruoan valmistus on olennainen osa smurffien työtä. Kätevä keksii koneen, joka viljelee ja valmistaa ruokaa. Mutta hienolla keksinnöllä on myös varjopuolensa... 

Viluiset smurffit: 
Talvi on yllättänyt smurffit, joista lähes jokainen kärsii smurffikuumeesta. Löytääkö Nuuskusmurffi parantavaa smruffinjuurta joutumatta pahan Velhon käsiin? 

Violetit smuffit: 
Violetti kärpänen puraisee Laiskasmurffia ja päästää valloilleen smurffien keskuudessa edpidemian, joka on muuttava smurffit vihaisiksi ja violetin värisiksi. Suursmurffin keksittyä vastalääkkeen asiat alkavat taas smurffata. 

Kummituslinna: 
Smurffien talvivarastot tuhoutuvat, ja he joutuvat etsiytymään kaukaisen linnan turviin. He luulevat linnassa kummittelevan, mutta kummitus osoittautuu linnan ruokia omiin varastoihinsa ahnehtivaksi rotaksi. Kadonneet muonavarat löytyvät ja smruffit palkitaan ruhtinaallisesti. 

Jouluseikkailu: 
Smurffit valmistelevat iloisin mielin joulua, kun he yllättäen joutuvat mukaan hyvän ja pahan väliseen taisteluun. Taistelu osoittautuu ennen näkemättömäksi, ja vasta kun metsän eläimet ja hengenvaarassa oleva Velhokin yhtyvät laulullaan pahan nujertamiseen, voi joulu joutua.

Puhuttu Suomeksi!

******************************************************************************************************************************************

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!

  • 1 Kpl. Normaalikokoisen dvd tai cd tai Blu-Ray tai PS- pelin/leffan toimitusmaksu on 2,50 € / Kpl.
  • 2 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee yksillä postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • 3 - 4 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee 4,50 €:n postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • Boxit erillishinnoiteltuja. Suuremmat määrät pakettitoimituksina alk. 6,90 €.

Mainitsen aina kohteen kunnon ja tai mikäli siitä on jotain erityistä manittavaa (esim. dvd elokuvat sisältävät suomitekstit mikäli siitä ei ole erikseen mainittu) 

!! En vastaa huutokohteeseen kohdistuneesta postin kuljetusvaurioista enkä postin kadottamista toimituksista !!

******************************************************************************************************************************************

Alla linkit kategorioittain muihin myynnissä oleviin DVD- elokuviini, käy tutustumassa tarjontaan!

Draama  Toiminta Komedia  Lastenelokuvat  Kauhu  Jännitys  DVD - Muut  TV-sarjat  Scifi ja fantasia  Sota ja western  Anime  Kotimaiset  Musiikki  Urheilu  Dokumentit

******************************************************************************************************************************************

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,90 €
tai
Sulkeutuu 63 vrk 15 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,90 € Sulkeutuu 63 vrk 15 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.