Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD  Smurffit 8 - Supersmurffi

Sisältää 4 jaksoa:

1. Taikamuna & Supersmurffi
Velhon taikamuna päätyy Smurffikylään, missä pienet siniset ihmiset tekevät sillä hullunkurisia toivomuksia ja aiheuttavat täyden kaaoksen. Suursmurffin täytyy vetää nenästä sekä Velhoa että Suurisuuta, jotta hänen taikajuomansa voi kumota taikamunan tekemät vahingot, ja rauha voi palata Smurffikylään.
Suurisuu varastaa Smurffien talven varalle varastoidut muonat, ja Välkky sekoittaa itselleen Suursmurffin voimajuoman taistellakseen ahnetta jättiläistä vastaan. Voimajuoman teho katoaa, mutta Suursmurffi tekee taikatempun ja vaihtaa ruuat kiviin Suurisuun harmiksi.

2. Smurffiinan tanssikengät
Ilkeä pikkupaholainen antaa Smurffiinalle tanssikengät ja huijaa hänet lupautumaan naimisiin kanssaan. Kaikki Smurffiinan ystävät tulevat apuun, ja Suursmurffi taikoo tanssikengät pikkupaholaisen jalkaan. Pikkupaholainen ei voi muuta kuin tanssahdella metsään karkuun.


3. Huijarismurffi & Vauvasmurffi
Hogatha muuntaa itsensä Smurffiksi kostaakseen heille taikalukkonsa tuhoamisen. Suursmurffi vetää pidemmän korren ja karkottaa Hogathan taas kerran tiehensä. Velho muuntaa itsensä Vauvasmurffiksi, jotta Smurffiina adoptoisi hänet. Velho saa aikaan hirveän kaaoksen Smurffikylässä, kun hän yrittää tuhota kylän aikapommilla. Suursmurffi saa selville ilkeän suunnitelman ja ampuu pommin avulla Velhon takaisin synkkään linnaansa.

4. Ritari Patti
Ritari Patti tutustuu oikukkaaseen ritariveljeen, jonka avulla hän yrittää pelastaa metsän lohikäärmeen tulelta. Ritariveli osoittautuu pelkuriksi, ja Ritari Patilta vaaditaan suurta rohkeutta ajaa yksin lohikäärme pois Smurffikylästä.

 

Kuvasuhde: 4:3 Full Frame (1.33:1)
Ääni: Suomi (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: ---------
Kesto: n. 1 h 34 min
Ikäraja: S


Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.