Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

SMURFFIT X 3


 


SISÄLTÄÄ ELOKUVAT:


SMURFFIT 4 - SUURSMURFFIN HÄÄPÄIVÄ


SMURFFIT 5 - SMURFFIINA


SMURFFIT 13 - LOPPU SMURFFISTI KAIKKI SMURFFISTI


SISÄLTÄÄ 12 JAKSOA


 


SMURFFIT 4 - SUURSMURFFIN HÄÄPÄIVÄ--


SISÄLTÄÄ NELJÄ JAKSOA


1. NARSKU & SE TULI ULKOSMURFISTA-


KOSKETTA SMURFFIINASTA JA TÄMÄN LEMMIKKIHIIRESTÄ. SURULLINEN TAPAHTUMA SAA SMURFFIINA KYYNELIIN. PYSTYVÄTKÖ MUUT SMURFFIT LOHDUTTAMAAN HÄNTÄ?


HAAVESMURFFI HAAVEILEE AVARUUSOLIOIDEN TAPAAMISESTA NIIN PALAVASTI, ETTEI KUKAAN USKO HÄNTÄ, KUN HÄN KERTOO TAVANNEENSA SELLAISEN. KYSEINEN ULKOAVARUUDEN ASUKKI PANEE KUITENKIN SMURFFIKYLÄN MULLIN MALLIN.


2. RAKAS VANHA VELHO & UNIKEKOSMURFFI-


GARGAMELIN UUSI LOITSU EPÄONNISTUU MUUTTAEN VELHON KIVEKSI. SMURFFIT RIEMUITSEVAT: HEIDÄN ARKKIVIHOLLISENSA EI ENÄÄ PIINAA HEITÄ.


LAISKASMURFFI ALKAA OLLA LIIANKIN LAISKA. TOISET SMURFFIT PÄÄTTÄVÄT TEHDÄ HÄNELLE JEKUN. KUN LAISKASMURFFI HERÄÄ HÄN LÖYTÄÄ YMPÄRILTÄÄN RYPPYISIÄ VANHOJA SMURFFEJA JOTAKA KERTOVAT HÄNEN NUKKUNEEN VUOSISATOJEN AJAN...


3. SUURSMURFFIN HÄÄPÄIVÄ-


KUKKAISNYMFFI SAAPUU SMURFFIKYLÄÄN, JA PIAN KAIKKI SMURFFIT LANKEVAT HÄNEN PAULOIHINSA. PIAN SMURFFEILLE SELVIÄÄ ETTÄ HEIDÄN VIERAANSA ON TULEVA SUURSMURFFITAR...


4. PIENI JÄTTILÄINEN-


METSÄÄN EKSYNYT SIMON-JÄTTILÄINEN ETSII VANHEMPIAAN. SMURFFIT YRITTÄVÄT SAATTAA HÄNET KOTIIN, MUTTA GARGAMEL PUUTTUU PELIIN.


TUOTANTOVUOSI 2012


KESTO 1H 35MIN


 


SMURFFIT 5 SMURFFIINA-


SISÄLTÄÄ 4 JAKSOA


1. SMURFFIINA-


GARGAMEL-VELHO LUO VIEHÄTTÄVÄN SMURFFIINAN HOUKUTELLAKSEEN SMURFFIT LINNAANSA. SMURFFIINA KUMMINKIN  TYKÄSTYY SMURFFEIHIN JA LIITTYY HEIDÄN JOUKKOONSA. YHDESSÄ HE TEKEVÄT TYHJÄKSI GARGAMELIN HÄIJYN SUUNNITELMAN. SUURSMURFFI TEKEE SMURFFIINASTA SMURFFIMAISEMMAN LOITSUN AVULLA, EIKÄ GARGAMEL PYSTY ENÄÄ OHJAILEMAAN TÄTÄ PUUTERIRASIAN PEILIN KAUTTA.


2. VELHOSMURFFI & MAAGINEN ILKIÖ-


GARGAMEL KEKSII TARUN VELHOSMURFFISTA SAADAKSEEN SUURSMURFFIN JA MUUT SMURFFIT ANSAAN. SUURSMURFFI KUITENKIN AJAA GARGAMELIN PAKOSALLE OMAN TAIKUUTENSA AVULLA.


SMURFFIT LÖYTÄVÄT ILKIÖHENGEN JOKA EI SUOSTU TOTEUTTAMAAN HEIDÄN TOIVETTAAN ELLEIVÄT HE SANO TAIKASANAA. GARGAMEL SAA KUITENKIN SELVILLE ETTÄ SANAN " PUMPERNIKKELIPIKKELSI" AVULLA HENGEN VOI USUTTAA SMURFFIEN KIMPPUUN.


3. SMURFFIEN KEVÄT-


ILKEÄ GARGAMEL PYYTÄÄ BALTHAZAR -VELHOLTA APUA SMURFFIEN VANGITSEMISEKSI. SUUNNITELMAN ON VANGITA LUONTOÄITI JA ESTÄÄ KEVÄÄN TULO. ONNEKSI SMURFFIT PELASTAVAT TILANTEEN.


4. LIKAISTEN TEMPPUJEN LAATIKKO & UNISSAKÄVELIJÄSMURFFI-


MIKÄ ONKAAN OUTO LAATIKKO JONKA SMURFFIT LÖYTÄVÄT JOEN RANNALTA? JOS HE TIETÄISVÄT VASTAUKSEN HE EIVÄT AVAISI LAATIKKOA - EIVÄTKÄ JOUTUISI GARGAMELIN KYNSIIN.


GARGAMEL USKOO VIHDOIN KEKSINEENSÄ RATKAISUN SMURFFIONGELMAAN. TAIKAHUILUNSA AVULLA HÄN AIKOO MUUTTAA SMURFFIEN UNET PAINAJAISIKSI...


 


TUOTANTOVUOSI 2013


KESTO 1H 35MIN


 


SMURFFIT 13 - LOPPU SMURFISTI KAIKKI SMURFISTI-


SISÄLTÄÄ NELJÄ JAKSOA


1. SMURFFISISKO & KOKKISMURFFI HERKUTTELEE-


SMURFFIINA ON LÖYTÄNYT UUDEN YSTÄN, LAURAN, HÄN ON  6-VUOTIAS LAPSI, JONKA VANHEMMAT ASUVAT METSÄN LÄHISTÖLLÄ . TYTÖT LÄHTEVÄT YHDESSÄ METSÄÄN MUTTA METSÄSSÄ ASUVA VANHA NOITA SIEPPAA HEIDÄT.


AHNAS SYÖ AIVAN LIIKAA. HÄN PAISUU YHÄ ENEMMÄN, KUNNES HÄN ALKAA OLLA VAARALLISEN PAINAVA. ILKEÄ VELHO AIKOO NAPATA HÄNET. PYSTYYKÄ SUURSMURFFI PELASTAMAAN AHNAAN?


2. TOHELO KIITOLLISUUDENVELASSA & SMURFFIEN KOSTO-


KÄTEVÄSMURFFI ON PELASTANUT TOHELON KAUHEALTA KOHTALOLTA. KIITOLLINEN SMURFFI TEKEE KAIKKENSA SAADAKSENN TARJOTA VASTAPALVELUKSEN, MIKÄ EI SUJU AIVAN SUUNNITELMIEN MUKAAN. NYT SMURFFIEN PITÄÄ KEHITTÄÄ NOKKELA KIKKA, JOLLA TULEE LOPPU TOHELON " HYVILLE" TÖILLE.


OLEMME SIIRTYNEET KESKIAIKAAN, JOSSA RIEHUU SOTA. ROHKEAT RITARIT OVAT TAKAA-AJOMATKALLA, JOKA KULKEE VALITETTAVASTI SMURFFIKYLÄN LÄPI.


PIENI JOUKKO SMURFFEJA PÄÄTTÄÄ KOSTAA. MITÄHÄN SUURSMURFFI MAHTAA TUUMIA SIITÄ?


3. VIIMEINEN NAURU & HÄMMÄSTYTTÄVÄT SMURFFIT-


VELHO ON PUNONUT PIRULLISEN JUONEN, JONKA AVULLA HÄN AIKOO HANKKIUTUA LOPULLISESTI EROON SMURFFEISTA. HÄN ON KEHITTÄNYT KIMALLEJAUHEEN, JOKA MUUTTAA SMURFFIT AVUTTOMIKSI JA RUMIKSI HÖLMÖIKSI.


VITSISMURFFI HALUAA KOVASTI TAVATA KAIKKIVALTIAS MELCHIORIN, JOSTA ON TULLUT SMURFFIKUULUISA KEKSITTYÄÄN KATOAVAN LAATIKON TAIAN.


MYÖS VELHO PITÄÄ TAIKURIA SILMÄLLÄ, SILLÄ HÄN HALUAA VANGITA SMURFFIT MELCHIORIN FANTASTISEEN LABYRINTTIIN!


4. LOPPU SMURFFISTI KAIKKI SMURFFISTI-


KETTUMAISEN OVELA VELHO VARASTAA KEIJUJEN KULLAN, JOLLOIN SYTTYY LÄHES MAAILAMAN SOTA VIHAISTEN KEIJUJEN JA HÖLMISTYNEIDEN SMURFFIEN VÄLILLE.


TUOTANTOVUOSI 2013


KESTO 1H 34MIN


 


KOKO SETIN KESTO 4H 44MIN PUHUMME SUOMEA


KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.7.2018 15:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.