Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

UNBOILED VINYYLIKOHDE. Rock / Southernrock / Bluesrock / Countryrock / Hard Rock / Soft Rock

SNAIL: SNAIL
Cream records 1978

The Joker - Catch Me - Music Is My Mistress - Childhood Dreams - Try And Wonder - Keep On Livin' - You Gotta Run - Carry Me - Freedom In The Country

Cream Records 1978. CR 1009

Kannet asialliset (reunakulumaa on ja cut out -reikä). Vinyyli +++ (Very Good Plus)

Tyylillisesti lähelle southernrockia menevää maukasta bluesrock/countryrock-sävytteistä rockia soittanut SNAIL perustettiin jo vuonna 1967, mutta julkaisi ensimmäisen albuminsa vasta runsas kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 1978.  Yhtyeen toinen albumi Flow julkaistiin seuraavana vuonna, 1979.

Oikeudellisten syiden vuoksi yhtye ei voinut julkaista materiaalia 80-luvulla, mutta keikkaili ahkerasti ja sai mainetta hyvänä livebändinä. Yhtye on koottu uudelleen vuonna 2009. Alkuperäisjäsenistä uudessa kokoonpanossa soittavat kitaristi/laulaja Bob O'Neill ja rumpali Ron Fillmore.

Yhtyeen debyyttialbumi Snail (1978) on jonnekin Grateful Deadin, Jackson Brownen ja Lynyrd Skynyrdin välimaastoihin sijoittuvaa kitarapainotteista, enimmäkseen southernrock-tyylistä musisointia. Albumi liikkuu ääripäissään pehmeän softrockin ja tanakan hardrockin välillä. Maukkaan yhteissoiton lisäksi erikoismaininnan ansaitsevat Bob O'Neillin ja Ken Kraftin tyylikkäät kitaroinnit. Hyvä kattaus täyteläistä 70-luvun rockia/southernrockia.

Albumin aloitusraita "The Joker" kuunneltavissa Youtubessa:
http://www.youtube.com/watch?v=NClxwcUuN0s
 

Katso myös muut kohteeni LP:t, CD:t ja DVD:t. Paljon hyviä kohteita mennyt, mutta lisää tulossa. Uusia kohteita lähes viikottain. JOS HUUDAT ENEMMÄN KOHTEITA, MAKSA VASTA VIIMEISEN HUUTAMASI KOHTEEN SULKEUDUTTUA

KÄYTTÄMÄNI VINYYLIEN KUNTOLUOKITUS :
UUSI = Käyttämätön (Mint)
++++ = Täysin tai lähes uudenveroinen (Near Mint tai Excellent)
+++ = Normaali käytetty eli erittäin hyvä tai hyvä (Very Good Plus tai Very Good)
++ = Pientä sanomista; kuuntelussa ei havaittu suurta vikaa (Good Plus)
= Heikko, kuuntelua haittaavaa vikaa/vauriota tms. (Good tai Fair)
RIKKI = Kuuntelukelvoton, lähinnä koristeeksi kelpaava (Poor tai Bad)

Olen tarkentanut englanninkielistä vastaavuutta, koska käytännöissä on eroa. Suluissa olevat termit mielestäni vastaavat asiallista käytäntöä hyvin. ARVIONI OLEN PYRKINYT LAITTAMAAN TIUKEMMAN KAAVAN MUKAAN, esim. Excellent-kuntoisena myymäni levyt ovat käytännössä uutta vastaavia, ja Very Good Plus -kuntoiset erittäin hyviä (usein Excellent-kuntoisia)

Excellent = Loistokunto (voi olla pientä kosmeettista haittaa eli pinnallista hankaumaa, esimerkiksi levypussista ottaessa tullutta, korkeintaan pari minimaalista risahdusta). Very Good Plus = saattaa olla hankaumaa tai lievää pintajälkeä, kuuntelukunto uudenveroinen, lähelle uudenveroinen tai ainakin erittäin hyvä, joitain pieniä risahduksia voi kuulua. Very Good = pinnallista jälkeä ja/tai keveitä risahduksia ja/tai muutama kevyt napsu/rasahdus.

Good Plus = Sanomista on, ehkä naarmua ja/tai napsuja, mutta kuuntelukelpoisuus vielä hyvä tai ainakin tyydyttävä. Good = Kuuntelua haittaavia tekijöitä: reiluja napsahduksia/rasahduksia tai poikkeuksellisen runsaasti pieniä napsahduksia/risahteluja/rahinoita, kuuntelukelpoisuus yleensä vielä siedettävä.

Fair = Levyä voi jo sanoa selkeästi vahingoittuneeksi, kunnollisia naarmuja tai muita vikoja, huono kuunneltava. Poor = Vaurioitunut levy, saattaa olla soitettavissa mutta ei juurikaan kuunneltavissa, käyttö omalla vastuulla, neulakin saattaa vahingoittua. Bad = Ei soitettavissa.

Lähetyksessä käytän hyviä kaksinkertaisia lähetyslaatikoita, joissa kohteet säilyvät vahingoittumatta, pakkaus- ja postikulut 1-5 vinyyliä (LP tai EP-koko) 8 e. Yli 5 LP/EP:n ostajalle pakkaus- ja postikulut 9 e. Huom.: PAKKAUS- JA POSTIKULUT PER LÄHETYS. Yli 10 vinyylin ostajaa suosittelen ottamaan useammassa paketissa, ettei alimmaiset levyt kärsi painosta.

Jos noudat kohteet Porista, säästyt toimituskuluilta ja annan jokaiseen voittamaasi vinyylikohteeseen alennusta 1 e. Huom.: Alle 3 e kohteista noutoale 0,20 e per kohde.
 

MAKSUKSI KÄY MYÖS KIRJAT, AIKAKAUSLEHDET, SARJAKUVALEHDET, VANHAT POSTIKORTIT yms.

Katso kotisivuni WWW.KULTAOMENA.COM (yksityisen keräilijän kirjallisuussivusto ja nettidivari) sekä keskeneräinen
postikorttikokoelmani (ylimääräisiä kortteja tulossa myyntiin). 

Huom. JATKUVASTI OSTAN VANHAT AIKAKAUSLEHDET JA POSTIKORTIT
Yhteydenotot sähköposti armas.hepovirta@gmail.com 

    

¤ KIRJAT, LEHDET JA POSTIKORTIT OSTAA JA MYY (TARVITTAESSA MYÖS VAIHTAA) KERÄILIJÄN KULTAOMENA. Nettiantikvariaatti ja kirjallisuussivusto. Historiaa, nostalgiaa, tietoa ja tulkintaa ¤

   

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.8.2017 18:23

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.