Kuvaus

Haluttu, aito ja alkuperäinen, skandi-versio klassikkopelistä. Näitä myytiin kultaisella 90-luvulla myös meillä Suomessa. Mukana myös se kartta..

Kotelossa on jonkin verran yleistä nuhjaumaa ja kulumaa, mutta ryhti on kohdillaan, eikä liimajäämiä tai muita töhryjä ole. Kaikki läpät ovat tallella. Kyljissä pientä pyöristymää, toisessa ei juurikaan (peli pysyy pystyssä tukematta).
Keskellä on oikeasta yläkulmasta lähtevä painauma.
Tyydyttävä.

Astetta hienompi manuaali. Kaikki sivut ovat tallella ja ne pysyvät hyvin kiinni. Ei piirroksia tai muistiinpanoja. Pientä kulumaa kansissa, selkämyksessä hieman ns. lukujälkeä, kun sivuja on käännelty. Tässä manuaalissahan ei ole niittiä ja usein sivut alkavat irtoilla liimauksen pettäessä. Ohjeet myös suomeksi.

Pelimoduuli ehjä ja eilen toimivaksi testattu. Aavistus tummentumaa takapuolella sekä pieni PL -merkintä. Patteri piti ainakin nimen tallessa - myös virrankatkaisun jälkeen. Sisäpahvi mukana.

Kartta on ehjä ja vailla repeämiä. Pieniä jälkiä löytyy ja avattaessa voi huomata taitoksien kohdilla olevat aivan pienet reiät.

Katso kunto kuvista, lisää löytyy täältä: https://photos.app.goo.gl/pGD6nwaYiec6q1idA

Ei tämä mintti ole, mutta näitä kokonaisuuksia tulee nykyään harvemmin vastaan..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
120 €
Sulkeutuu 3 vrk 3 h 45 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 120 € Sulkeutuu 3 vrk 3 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.