Tuote on myyty käyttäjälle Louhip hintaan 7 €

Kuvaus

Brittisarjan toinen tuotantokausi, suomiprintti.

Sohvanvaltaajat (The Royle Family) on Granada Televisionin tuottama ja BBC:n esittämä brittiläinen tilannekomediasarja. Sarjaa esitettiin alun perin kolme kautta vuosina 19982000. Kuusi vuotta sarjan päättymisen jälkeen tehtiin erikoisjakso Saban kuningatar (The Queen of Sheba), joka ensiesitettiin lokakuussa 2006. Myöhemmin on tehty vielä erikoisjaksot Uusi sohva (The New Sofa), joka ensiesitettiin joulukuussa 2008, The Golden Egg Cup, joka ensiesitettiin joulukuussa 2009, ja Joe's Crackers, joka ensiesitettiin joulukuussa 2010. Nämä jaksot ja kausien kaksi ja kolme päätteeksi esitetyt joulun erikoisjaksot mukaan lukien sarjaa on tehty yhteensä 24 jaksoa. Sarjaa käsikirjoittivat pääasiassa Caroline Aherne ja Craig Cash, jotka myös näyttelivät sarjassa.

Sohvanvaltaajien kaikkien jaksojen tapahtumapaikkana on Roylen perheen koti. Kamera ei kuvaa lainkaan tapahtumia perheen kodin ulkopuolella paitsi vuosien 2006, 2008 ja 2009 erikoisjaksoissa. Perheen jäsenet eivät tee sarjassa juuri muuta kuin katsovat televisiota, naljailevat toisilleen, syövät, juovat tai tupakoivat. Sarja on kuvattu yhdellä kameralla 16 mm:n filmille eikä sarjassa ole studioyleisöä eikä naururaitaa.

Vuonna 2000 Britannian elokuvainstituutti (British Film Institute, BFI) järjesti alan ammattilaisten keskuudessa äänestyksen sadasta kaikkien aikojen parhaasta brittiläisestä televisio-ohjelmasta. Sohvanvaltaajat sijoittui listalla sijalle 31. BBC:n kyselyssä parhaasta brittiläisestä tilannekomediasta, joka toteutettiin vuonna 2004 puhelin-, tekstiviesti ja internet-äänestyksenä, sarja sijoittui yhdeksänneksitoista.

Sarjan tunnuskappale on Oasis-yhtyeen "Half the World Away", joka on julkaistu yhtyeen singlen Whatever B-puolella ja kokoelma-albumeilla The Masterplan ja Stop the Clocks.

 

Pääosissa

Ricky Tomlinson
Sue Johnston
Caroline Aherne
Ralf Little
Craig Cash
Liz Smith

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.6.2022 22:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.