Tuote on myyty käyttäjälle Jehumies hintaan 34 €

Kuvaus

Soittorasia - kotimainen rikos/fiktio/jännityssarja.

Kotimainen kolmiosainen tv-sarja vuodelta 1974. Soittorasia esitettiin aikanaan MTV1:llä ja uusittiin 80-luvulle tultaessa. Sen jälkeen tätä loistavaa ja aikalaisten hyvin muistamaa tv-sarjaa ei ole uusittu. Muistoihin se tarttui eritoten jännittävyytensä ja tunnelman tiiviyden kautta. Soittorasiaa tituleerattiin "kaikkein pelottavimmaksi tv-kokemukseksi. Sarjan ideoimisesta ja ohjauksesta vastasi Ismo Sajakorpi ja pääosissa näyttelevät Marjukka Halttunen ja Esko Roine.

Juonikuvausta sarjan alkumetreiltä:

"Huutokauppakamarissa on myytävänä antiikkinen soittorasia. Irma Alanko ostaa sen lasten iloksi, mutta unohtaa vetoavaimen. Koska lapset haluavat soittorasian mukaansa kesälomalle, Pentti Alanko päättää noutaa avaimen ennen kuin huutokauppa suljetaan. Mutta hän ei ehdi ajoissa paikalle. Sen sijaan paikalle ehtii tuntematon mies, joka surmaa meklarin ja repäisee kauppaluettelosta sivun johon on merkitty soittorasian ostaja.

Kun poliisit pidättävät Pentin kuulusteluja varten, soittorasiaa jäljittävä tappaja on matkalla kohti perheen lomapaikkaa jonne Irma ja lapset ovat jo lähteneet. Autiolla saarella Irma odottaa turhaan Pentin puhelinsoittoa..."

Kesto: 46 min / jakso (2h18min)

KUNTO: Uudenveroinen, myös levy. Tästä kappaleesta on otettu suojamuovit pois, jotta kotelon sisään saa pehmusteen kuljetuksen ajaksi.

Tämän huutokaupan jälkeen on mahdollisesti tulossa myyntiin myös toinen kappale Soittorasiasta.

POSTIKULUT SISÄLTYVÄT HUUTOON! Tuote pakataan kaksinkertaiseen solumuoviin huolellisesti ja toimitetaan kirjeenä.

(Muukin toimitustapa on mahdollinen, esim. Ärräpaketti. Tästä veloitetaan huudon päälle 3e lähetyskuluja.)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
34 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.11.2020 13:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.