Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KAUSI 1 KERRAN KATSOTTU JA UUTTA VASTAAVA, 2DVD-KOTELOA, JOIDEN PÄÄLLÄ LISÄKSI PAHVIKOTELO. KAUSI 3: UUSI JA MUOVEISSA. SARJA TEKSTITETTY SUOMEKSI.

Alex Löfström (Felix Herngren) on 39-vuotias hammaslääkäri, joka muuttaa takaisin lapsuudenkotiinsa Saltsjöbadeniin, jonka yhtä osaa kutsutaan nimellä Solsidan. Alexin mukana muuttaa myös tyttöystävä Anna Svensson (Mia Skäringer), joka odottaa parin ensimmäistä lasta. Anna työskentelee näyttelijättärenä, ja tuntee itsensä hieman vieraaksi Alexin kotikulmilla. Alexin äiti Margareta (Mona Malm) on myynyt Alexille ja Annalle talonsa, mutta luulee silti yhä asuvansa siellä.

Lapsuusmaisemissa Alex tapaa jälleen parhaan ystävänsä "Fredde" Schillerin (Johan Rheborg), joka asuu kaupungin hienoimmassa talossa tyylikkään vaimonsa "Mickanin" (Josephine Bornebusch) ja kahden lapsensa kanssa. Ove Sundberg (Henrik Dorsin) on toinen Alexin lapsuusystävistä, ja hän on todennäköisesti koko Saltsjöbadenin tylsin ja pihein ihminen. Hänen vaimonsa Anette (Malin Cederbladh) on veistetty samasta puusta, ja tämä pari aiheuttaa harmaita hiuksia varsinkin Alexille.

Postikulut:

  • 6,60 euroa (mahdolliset muut huudot samaan pakettiin ilman lisäpostikuluja.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2021 19:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.