Kuvaus

Somnofit® lämpömuotoiltavat laadukkaat suukiskot avuksi apneaan, kuorsaukseen ja bruksismiin


Monet hammaslääkärit suosittelevat laadukkaita sveitsiläisiä Somnofit-kiskoja hoitomuodoksi lievään ja keskivaikeaan uniapneaan. Uniapnea on sangen yleinen vaiva: siitä kärsii noin 150000 suomalaista. Hyvin äänekästä ja koko perheen yöunia haittaavaa kuorsausta puolestaan esiintyy peräti 10-20 prosentilla suomalaisista aikuisista. Molemmat vaivat lisääntyvät jatkuvasti. Niiden vaikutuksia ei pidä vähätellä: sen lisäksi, että yöuni ei ole tarpeeksi laadukasta taatakseen aivojen ja elimistön vaatiman levon, voi seurauksena olla monenlaisia psyykkisiä ja fyysisiä ongelmia ja jopa vaaratilanteita esimerkiksi rattiin tai vaativan työn ääreen nukahtelun muodossa. Muistihäiriöt, aggressiivisuus, apaattisuus ja verenpaine voivat myös olla seurausta uniapneasta ja kuorsauksesta johtuvasta huonolaatuisesta ja pätkittäisestä unesta. Apnea moninkertaistaa sydäninfarktin, veren- ja sepelvaltimotaudin ja kakkostyypin diabeteksen riskin. Kuorsaus, apnea ja narskuttelu eivät ole vain siitä kärsivän oma ongelma - nämä asiat vaikuttavat koko perheen hyvinvointiin. Tulee muistaa, että myös epäterveet elämäntavat lisäävät näitä vaivoja.

Somnofit-kiskoissa yksi laite voi ratkaista neljä ongelmaa: kuorsauksen, keskivaikean uniapnean, hampaiden narskututtelun ja jatkuvan päänsäryn. Somnofit-hammaskiskot on kenties pisimmälle kehitetty kuorsauksesta ja uniapneasta kärsiville kehitetty ongelmaa helpottava suukoje. Kuorsauskiskot korjaavat alaleuan asentoa yön aikana ja ennaltaehkäisevät näin epämiellyttäviä ja terveydelle vaarallisia hengityskatkoksia ja häiritsevää ja unen laatua heikentävää kuorsaamista. Alaleuan eteenpäin työntymisestä saadaan se etu, että ylähengitystiet pysyvät avoimena. Monet lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että Somnofit- kuorsauskiskojen käyttö vähentää merkittävästi kuorsausta ja uniapneaa. Myös esim. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskoja uniapnean ja kuorsauksen hoitona varsinkin lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa. Pakkauksen mukana toimitetaan säätöhihnat, joiden avulla Somnofit-kiskot saadaam säädettyä mahdollisimman yksilöllisesti.

Somnofit® on sveitsiläinen huippulaadukas laite. Kiskot on valmistettu lateksittomasta materiaalista, joka täyttää tiukat lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut EU-vaatimukset.

Kiskot muovautuvat käyttäjän suuhun sopiviksi kuumennettaessa. Koska kiskot "räätälöidään" jokaisen omaan suuhun sopivaksi ja materiaali on pehmeää ja miellyttävää, Somnofit-kiskot eivät aiheuta hiertymiä suuhun tai aikaansaa leuan nivelten kipeytymistä. Laitteen valmistukseesa ei ole käytetty väriaineita ja muutenkin sen kaikki  allergeenit on minimoitu. Kiskot muodostuvat ylä- ja alaleuan muotista ja säädettävistä hihnoista. Tätä laitetta on käytetty menestyksellisesti myös bruksismin (hampaiden narskutuksen) ehkäisemiseksi sekä myös hammassuojina urheiltaessa, esimerkiksi joukkuepeleissä. Todella vaikeissa uniapneatapauksissa suositellaan hoitomuodoksi CPAP-laitteen käyttöä.

KISKOJEN MUOTOILU:
Kiskot laitetaan kuumaan veteen, jolloin materiaalista tulee pehmettä ja helposti muovautuvaa. Pakkauksessa seuraa mukana lämpömittari veden lämmön tarkistamiseksi. Kiskot asetetaan suuhun ylä- ja alahammasrivistöjen päälle ja purraan yhteen, jolloin ne muotoutuvat käyttäjälle sopiviksi. Lopuksi muotit yhdistetään hihnalla, joka vetää alaleukaa hieman eteenpäin. Tämän jälkeen kiskot ovat valmiit käytettäväksi joka yö. Huomaa, että muotit voidaan tarvittaessa lämmittää ja muovailla uudestaan, jos et ensimmäisellä kerralla saanut niistä täysin suuhusi sopivia! Kiskojen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä. Kiskojen kanssa nukkuminen vaatii hieman totuttelua, ja voikin olla järkevää aluksi käyttää niitä esimerkiksi vain osan yötä.

ET VOI KÄYTTÄÄ KISKOJA JOS
- käytät proteeseja
- sinulla on heiluvia hampaita, huonosti kiinnitettyjä implantteja tai joitain ongelmia suun terveydentilassa

 

--------------------

Vastuuvapauslauseke

Huomaa! Kuten kaikissa terveyteen vaikuttavissa laitteissa vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä. Asiakkaamme ovat pääasiallisesti olleet tyytyväisiä tuotteidemme kuorsausta hillitsevään vaikutukseen. Emme voi kuitenkaan koskaan taata, että kuorsaus loppuisi tai vähenisi juuri Sinun kohdallasi.

 

************

kuorsaus kuorsaaminen bruksismi apnea uniapnea hampaiden narkutus narskuttelu pureminen kuorsaaja kuorsauskisko kuorsauskiskot suukiskot suukisko purentakisko purentakiskot

 

SN09
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

106,90 € / kpl
Sulkeutuu 60 vrk 1 h 57 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

106,90 € Sulkeutuu 60 vrk 1 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.