Kuvaus

Somnolis-suukiskoista voit saada avun kuorsaukseen, uniapneaan ja hampaiden narskutteluun

Somnolis-suukisko on sveitsiläinen laatutuote, joka on kehitetty helppokäyttöiseksi hoitovälineeksi kuorsaukseen, uniapneaan ja bruksismiin eli hampaiden narskutteluun. Toisin kuin monet muut purentakiskot, Somnolis on kevyt, pieni ja huomaamaton. Ja tietysti käytössä miellyttävä. Somnoliksen kehitystyö perustuu tieteelliseen tutkimukseen ja teknologiaan. Mm. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskon käyttöä uniapnean ja kuorsauksen hoitoon erityisesti lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa.

Somnolis-kiskon ideana on, että se työntää alaleukaa eteenpäin. Tämän ansiosta kuorsaajan hengitystiet pysyvät avoimena, resonointia ei tapahtu ja henkilö saa rentouttavat yöunet. Normaalisti ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee, kun henkilö vaipuu uneen ja rentoutuu. Kuorsausääni syntyy siitä, kun hengitys ei pääse kulkemaan vapaati ylähengitysteissä. Somnolis pitää alaleuan pysyy anatomisesti oikeassa asennossa myös nukkumisen aikana. Kieli ei pääse 'valumaan' nieluun, joten ilma kulkee huomattavasti vaivattomammin.

Pakkauksen mukana toimitetaan säätöhihnat, joiden avulla kiskot voidaan säätää mahdollisimman tarkasti jokaiselle käyttäjälle sopivaksi.

Hammaskiskojen valmistusmateriaali on lääketieteelliset ja elintarvikkeille asetetut standardit täyttävä, pehmeä ja lateksiton materiaali. Kiskossa on neljä eri säätöastetta, joten jokainen saa tehtyä niistä juuri itselleen sopivat. Kiskot ovat kevyet, vain 8 grammaa. Näitä kiskoja ei muotoilla, vaan ne ovat sellaisenaan käyttövalmiit, kunhan käyttäjä säätää hihnojen avulla ne omaan suuhunsa sopiviksi.

 
RAJOITUKSET KÄYTÖLLE:
- hammasproteesien käyttö tai heiluva/irtoamassa oleva hammas
- alaleuan nivelkipu
- olet alle 18-vuotias

MAHDOLLISET SIVUVAIKUTUKSET:
- Aluksi voi esiintyä hampaiden arkuutta. Hampaiden yhteen pureminen auttaa.
- Korvien seudulla voi tuntua särkyä - tämä oire on ohimenevä
- Syljen eritys voi lisääntyä aluksi
- purentaan muutoksia
Mikäli em. sivuvaikutukset eivät häviä säännöllisessä käytössä tai ne pahenevat, lopeta kiskojen käyttö välittömästi.

LAITTEEN HOITO:
Harjaa ja huuhtele kiskot jokaisen käyttökerran jälkeen juoksevan veden alla. Voit myös laittaa kiskot vesilasilliseen, johon on liotettuna antibakteerinen tabletti. Huuhtele laite runsaan veden alla ennen käyttöä.

VAROITUKSET:
Älä koskaan käytä rikkinäistä laitetta. Suukisko ei käy alle 18-vuotiaille. Jos epäilet suukiskojen sopivuutta itsellesi, neuvottele ensin hammaslääkärin kanssa. Lukuisat tutkimukset kuitenkin osoittavat, että suukiskot yleensä helpottavat kuorsaajien, uniapneaa sairastavien ja bruksismiin taipuvaisilla henkilöillä. Huomaathan, että myös elintavoilla, jokaisen yksilöllisellä anatomialla ja terveydentilalla on vaikutuksia laitteen tehoon.

 

Vastuuvapauslauseke

Huomaa! Kuten kaikissa terveyteen vaikuttavissa laitteissa vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä. Asiakkaamme ovat pääasiallisesti olleet tyytyväisiä tuotteidemme kuorsausta hillitsevään vaikutukseen. Emme voi kuitenkaan koskaan taata, että kuorsaus loppuisi tai vähenisi juuri Sinun kohdallasi.

 

kuorsaus kuorsaaminen bruksismi apnea uniapnea hampaiden narkutus narskuttelu pureminen kuorsaaja kuorsauskisko kuorsauskiskot suukiskot suukisko

UNEKSI5
uneksi.com

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 5 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.