Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sitten tarjolle harvemmin huutonetissä likkuvaa materiaalia, kai tätä voi pitää pienenä palana rock-historiaakin. Eli tarjolla olisi Sonic Youthin fanclub fanzinen Sonic Deathin kaikki ilmestyneet numerot 1-7 ja Thurston Mooren julkaiseman Killer zinen numero 7. Lehdet ostettu aikoinaan ebaystä lähinnä keräilytarkoitukseen ja olleet silloin erittäin hyvässä kunnossa ja ovat sitä edelleen. Näin vanhoja lehtiä ei voi enää väittää uudenveroisiksi mutta eipä paljon siitä puutu. Näitä selailtu vain silloin kun sain ne käsiini ja nyt kun laitoin ne myyntiin.

Sonic Death 1-7 : Lehdet julkaistu 90 luvun alussa ja painettu halvalle sanomalehtipaperia muistuttavalle paperille joka melko hauraan oloista. Tästä huolimatta lehdet ovat erittäin hyvässä kunnossa, ainoastaan numeron 6 niitit vähän ohi maalin ja numeron 1 kannessa pientä ryppyä ja taitos keskellä lehteä,  kuvista näkyy kyllä hyvin. Virheet olleet lehdissä jo silloin kun ne olen ostanut. Mukaan tulee muutama flyeri ja muuta tilaajille lähetettyä lippua ja lappua.

Killer #7 : Julkaistu käsittääkseni vuonna 1986 700 kpl numeroituna painoksena, tämän numero 187. Mukana tulee alkuperäinen hieman kuluneen oloinen pussi jossa lehti aikoinaan lähetetty tilaajalle ja jossa sitä olen nämä vuodet säilyttänyt. Sisällöstä mainittakoon Madonna ja alastonkuvat joista tosin ei painoteknisistä syistä  oikein pysty ihmistä tunnistamaan.  Löytyvät kyllä varmaan netistä jos jotakuta kiinnostaa. Lehti todella upeassa kunnossa.

 

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Nirvana, Dinosaur Jr, Kim Gordon, Steve Albini, Lydia Lunch, Swans, Raymond Pettibon, Bikini Kill, Boredoms, Sebadoh, Free Kitten, Pavement, Babes In Toyland, Superchunk, Jon Spencer, Royal Trux, Mike Watt, Minutemen, Kim Deal, Breeders

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

250 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.5.2020 0:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
11.4. klo 11:55
Kysymys poistettu.