Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sonic the Hedgehog Supersonic -flipperi/pinball.

Uudenveroinen laite ja melko harvinainen.

Tärinämoottori, valot ja äänet toimivat.

Pahvilaatikko on jonkin verran kärsinyt, lähinnä nurkista, ja ohjelehtinen vähän taitteilla, mutta itse laite on todellakin kuin uusi. Muutaman millin matkalta kylkitarra hieman irti virtakytkimen vierestä (kuva 5).

Vaatii paristot 2x C (äänet ja valot) ja 2x D (moottori). Paristot EIVÄT kuulu kauppaan. Molemmat paristokoteloiden saranoidut luukut löytyvät. Kuvan 2 perusteella voi olla vähän hankalaa hahmottaa onko luukut tallessa.

Valmistaja Tomy 1992

---------------------------------------------------------------
-Myyntikuvat ovat aina myytävästä kohteesta otettuja kuvia.

-Maksaminen ja maksuaika: Ostaja saa maksuohjeet automaattisesti huuto.netin vakioviestillä huudon sulkeuduttua. Odotan saavani maksun seitsemän (7) vuorokauden sisällä huutokaupan sulkeutumisesta. Muutoin katson oikeudekseni perua kaupat, ilmoittaa tuotteen uudelleen huuto.netiin ja antaa hupihuutajalle negatiivisen palautteen.

-Toimituskulut ja -tapa: Ne mitkä ilmoituksessa on annettu, niistä ei kannata alkaa tinkaamaan. En rahasta toimituskuluilla vaan pyydän ainoastaan toteutuneet toimituskulut. Huomioithan, että ilmoittamani toimituskulut tai -tapa ei aina ole välttämättä halvin mahdollinen, johtuen siitä, että pyrin aina paketointivaiheessa suojaamaan myymäni kohteet huolella. Näin ollen en myöskään vastaa mahdollisista kuljetusvaurioista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
85 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.12.2023 21:58
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.