Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sony valokuvatulostin / sublimaatiotulostin joka laminoi kuvat tulostaessaan haluamallasi pintakäsittelyllä (oli ainakin valittavissa kiiltävä, matta, heijastamaton, appelsiini). Paperi sisältää aina värinauhan ja laminointikalvon, eli kaiken. Mukana tulee monta lootaa värillistä A4-paperia (vai oliko Letter tai Legal, pitää tarkistaa) ja 100 kpl loota A4-kokoista mustavalkoista, sekä avattu loota Oversize A4+ värillistä. Mustavalkoisessa ei ole laminointia koskaan mukana. Tuostaa leimatulle paksulle painavalle kartonkimaiselle "valokuvapaperille".

Suunniteltu kuvaamoihin, lääketieteelliseen käyttöön sairaaloihin esim röntgen-kuvien tulostamiseen.

Jokainen tulostettu pikseli on tarkalleen oikean värinen, olikohan 208 osaväriä R, G, ja B avaruuksissa jokaisessa eli ei tulosta kuten tavallinen tulostin muutamalla sävyllä. Resoluutio silti vain 300 dpi, eli nähtävissä jos tiedosto esimerkiksi yliterävöitetty tms mikä ei tälle teknologialle sovi alkuunkaan. Voi siis tulostaa 9 miljoonaa keskenään eri väristä pistettä, ei 4 tai 8 tai 12 kuten useimmat valokuvatulostimet.

Mukaan tulee Adaptec SCSI-kortti, SCSI-kaapeli, Centronics kaapeli (kumpi tahansa käy) sekä kaivan ajurit ja profiilit Windowsille. Toimii ainakin CS (1) Photarissa, olikohan myös CS2 Photari-pluginillä (kuten olen käyttänyt itse) sekä myös Windowsin tulostimena, mutta vaatii aiemman Windows-version, ei toimi ainakaan 8:ssa tai 10:ssä, Vista kenties, 7 ehkä jos virittää ajureita itse, Windows XP varmasti.

Mukaan voi ostaa Adobe Creative Suite CS Design paketin (loota, mediat, lisenssi jonka siirtämisestä en ole varma miten onnistuu, rekisteröity minulle itselleni), hinnasta pitää sopia kun jaksan miettiä asiaa. Olen säilönyt tätä reliikkiä lähinnä tämän tulostimen vuoksi.

Tulostettu ehkä noin 50 sivua (ensimmäinen pakka sisällä). Mukaan tulee olikohan 5x 72 sivua + 100 sivua mediaa + mitä on avonaisena laitteessa sisällä (20-30 ehkä, en muista, voi olla selvästi enemmänkin sitä A4+ mediaa).

Historiallinen toimiva virheetön laite vaikka tekniikan museoon! Oikeasti erinomainen kapine, tulostaa sivun reilussa minuutissa laminointeineen, ja kunhan väriprofiilit on kaikki oikein Photarissa niin sävyt on tismalleen eikä sinne päin.

Ohjehinta ollut laitteelle noin 6500 euroa sis alv, papereille noin 200€ per laatikko, alimmillaan paperit noin 120-140€ laatikolta. Kunto luultavasti lähimmäksi "uudenveroinen plus", mutta ei lootaa saatavilla (riitaisan etäisyyden päässä), pölyä pyyhitty päältä eikä testattu vähään aikaan joten laitetaan nyt sitten "hyvä".

Tarkennan tietoja kun ehdin, ja kaivan Adobe Creative Suite CS1 Design Premium (olikohan sen nimi noin, siis se täysversio ei suppea) boksin esiin ja keskustelen sen hinnasta tarvittaessa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 000 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.7.2021 21:28
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.