Tuote on myyty käyttäjälle Qohelet hintaan 71 €

Kuvaus

Tällainen hyvin pitkälti varakamerana palvellut helmi myyntiin! Vaikka ei ole ihan "tämän päivän mallia", on ominaisuusluettelo edelleen vakuuttava: https://www.sony.fi/electronics/support/a-mount-body-dslr-a700-series/dslr-a700/specifications. Jos laskuria oikein tulkitsin, kuvia tällä on otettu yhteensä alle 7000 kpl (en ole alkuperäisomistaja, minun ottamia muutama sata). 

 

Huom1. Mukaan kamerarungon lisäksi tälle kameramallille sopiva Sonyn akkukahva / pystykuvauskahva, 1 Sonyn akku, laturi ja runkotulppa. Akun varauskyvystä en anna lupauksia mihinkään suuntaan, koska on mahdollisesti jopa alkuperäisversio. Kyllä tuolla ainakin muutamia testikuvia nappaili ongelmitta.  Huom2. Postin tai matkahuollon peruspakettilähetys sisältyy huutohintaan. Huom3. Myös CompactFlash-muistikortti (SanDisk 8 GB) sisältyy kauppaan. 

 

Muutama muukin digikamera on minulla täällä myynnissä / tulossa lähiaikoina myyntiin, kenties niistä löytyy juuri sinulle mielenkiintoisia vaihtoehtoja erilaisiin kuvaustarkoituksiin. Eli seuraile myyntikohdelistaani =). Lähiaikoina on tulossa myyntiin muun muassa vähän käytetty Canon 6D -järjestelmäkamera (runko) sekä muutama Canon- / Canon-kiinnitteinen objektiivi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
71 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.6.2020 9:50
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
29.5. klo 8:36
Kysymys poistettu.