Tuote on myyty käyttäjälle janneg hintaan 96 €

Kuvaus

Sony SSM-14N5E CRT-monitori/videomonitori. Sonyn Trinitron -kuvaputki. Tukevarakenteinen, metallinen kotelointi. Integroitu kaiutin etupaneelissa. S-video (Y/C) ja komposiitti (BNC) liitännät. Ketjutusmahdollisuus (video out).

Soveltuu hyvin retropelikäyttöön. Testattu mm. Commodore 64 ja Amiga -tietokoneiden kanssa. Käy hienosti myös esim. vanhempien Nintendo (mm. NES/SNES), Atari ja Sega -laitteiden kaveriksi. Tukee monista monitoreista poiketen laajaa skaalaa eri videotiloja, mm. useat NTSC-tilat, SECAM ja luonnollisesti PAL. Tältä osin soveltuu hyvin myös muiden kuin SCN/Europe alueen konsoleiden pariksi.

Tietoja virallisesta esitteestä:
* High resolution of 500 TV lines with a Sony Trinitron® CRT
* Beam current feedback circuit for stability of the colour balance
* Loop-through Composite and Y/C video inputs
* Accepts PAL, NTSC, SECAM, NTSC4.43 signals
* On-screen menus, in a choice of five languages, to facilitate monitor adjustment
* Built-in speaker for audio monitoring
* Durable metal cabinetry

Kuvaputken osalta ilmeisesti sama kuin Sony PVM -sarjan monitori, pieniä eroja lähinnä liitännöissä. Viimeinen kuvaote esitteestä sisältäen mm. laitteen mitat.

Metallinen ulkokuori saanut vuosien varrella kolhuja ja naarmuja, mutta itse ruutu virheetön. Värien osalta valkotasapaino tai joku osaväri mielestäni pielessä tai ei toistu oikein. Voi olla säätöjuttu tms. mutta tämä ostajan ehdottomasti huomioitava.

Myyntiin laitettu/tulossa myös Commodore 64 ja Nintendo N64 -paketit. Mukaan saa ko pakettien hankinnan yhteydessä näytön kanssa tarvittavat videokaapelit/adapterit.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
96 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.10.2019 22:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.