Kuvaus

Myydään paljon elämää nähnyt ja kulunut mutta kuitenkin täysin toimiva Sony Ericssonin vuosien takainen lippulaivapuhelin. Puhelin oli ostohetkellä valmistajan paras ja kallein malli ja markkinoiden paras kosketusnäyttöpuhelin. Puhelin on ollut itselläni käytössä uudesta asti ja se on takuulla toimiva. Puhelimeen on palautettu tehdasasetukset. Akku tuntuisi kuin ihmeen kaupalla olevan vielä OK kunnossa vaikka sitä ei ole muistaakseni uusittu koskaan. Valmiusaikaa tuntuisi löytyvän useita päiviä. Akun kestolle en kuitenkaan voi antaa takuuta koska en muutaman päivän käytön aikana puhunut puhelimella kuin muutamia puheluita.

- Stylus eli se kynä millä kosketusnäyttöä käytetään puuttu, ei haittaa käyttöä. Voin hankkia sinulle uuden kynän lisähintaan 5 euroa (toimitusaika noin 10-30vrk).

- Kulumaa on vähän joka puolella ja näytössä pientä naarmua, ei haittaa käyttöä. näytön ympärillä olevasta kehyksestä on palaset lohjennut (katso kuva).

- Suojakoodi on unohtunut enkä osaa sitä nollata. Tehdasasetukset voi kuitenkin palauttaa ilman tätä koodia. Koodia ei tietääkseni tarvi mihinkään muuhun kuin tehdasasetusten palauttamiseen puhelimen valikoista klikkailemalla. Tehdasasetukset voi palauttaa huoltovalikosta ilman suojakoodia.

- Mukaan tulee laturi, valmistettu suomessa (Salcomp) mallia 402 0066-BV, Ericssonin logolla varustettu, ei tarvike. Laturi ei välttämättä ole juuri tämän puhelimen laturi mutta se sopii tähän puhelimeen täydellisesti.

- Mukaan saa halutessaan myös viallisen autolaturin, ei pysy enää puhelimessa kiinni, merkkiä Celly, ostettu Gigantista. Malli: CLA-500

- Kauppaan sisältyy Sonyn 32MB Memory Stick Duo muistikortti.

- Puhelin on englanninkielinen.

­

--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------

­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

16,90 €
Sulkeutuu 47 vrk 7 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16,90 € Sulkeutuu 47 vrk 7 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.