Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

SONY STR-DN860 VIRITINVAHVISTIN

7.2-kanavainen
150 W teho per kanava
4K-videotuki ja -skaalaus
1 x HDMI lähtö & 5 x HD

7.2-kotiteatterivahvistin, jossa monihuonetoiminto ja musiikin suoratoisto

Päivitä kotiteatterisi seuraavalle tasolle STR-DN860-vahvistimella. Nyt voit uppoutua uusimpaan Hollywood-hittielokuvaan tai vanhoihin suosikkikappaleisiisi korkean resoluution äänenlaadussa voimakkaasti ja taidokkaasti toistettuina.

Äänilähtö

Uppoudu huoneen täyttävään ääneen: seitsemän tilaäänikanavaa ja kaksi bassokaiutinta tuottavat 150 watin RMS-lähtötehon kanavaa kohti.

Tehokas videoiden toisto

Laitteessa on 4K-videotuki ja -skaalaus yksityiskohtaista kuvanlaatua varten, ja kuusi HDMI-tuloa ja kaksi HDMI-lähtöä video- ja äänilaitteille.

Langalliset ja langattomat liitännät

Siirrä musiikki ja videot langattomasti vahvistimeen NFC One touch-, Bluetooth®- ja Wi-Fi®-yhteyksien kautta – tai toista musiikkia liitetystä USB-laitteesta.

Palauta pakatut tiedostot alkuperäislaatuun

DSEE HX -tekniikka nostaa MP3-, ACC-, ATRAC- ja WMA-tiedostojen laadun lähelle korkean resoluution ääntä. DSEE HX palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja toistaa digitaalisen musiikin täyteläisellä ja luonnollisella äänenlaadulla.

Nauti Blu-ray Disc™ -levyistä HD-ääniraidan kera

Blu-ray Disc™ -levyjen kapasiteetti on kymmenkertainen DVD-levyihin verrattuna, joten niihin mahtuu paljon enemmän äänitietoa. Sisäiset Dolby® True HD- ja DTS-HD Master Audio™ -dekooderit toistavat uusimpien Blu-ray Disc™ -levyjen HD-tilaääniraidat nautinnollisen voimakkaina ja mukaansatempaavina.

Liitäntöjen runsautta

Viisi HDMI-tuloa ja yksi lähtö, etuosan USB-portti ja optiset digitaaliset ja analogiset AV-liitännät tekevät kotiviihdekokoonpanostasi dynaamisen. Voit liittää siihen TV:n, Blu-ray Disc™ -soittimen, älypuhelimen ja paljon muuta helposti ja nopeasti.

Huipputason rakenne takaa optimaalisen äänen

STR-DN860-kotiteatterivahvistimen komponentit ja muotoilu ovat huippulaatua: tarkat kristallioskillaattorit ja jämäkkä rakenne takaavat parhaan mahdollisen audiovisuaalisen suorituskyvyn.

Äänen laadukas langaton suoratoisto

LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. LDAC:n kolminkertainen siirtonopeus1 muihin langattomiin tekniikoihin verrattuna tuottaa vaikuttavan kuuntelukokemuksen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
175 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.10.2020 20:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.