Elokuvadivari
Elokuvadivari on toiminut Turussa vajaa 25 vuotta. Osoite Läntinen Pitkäkatu 24 ja www.elokuvadivari.com.
Tervetuloa vaihtamaan, ostamaan tai myymään.
DVD, CD ja Blu-ray levyt ja erilaiset pelit.

Kuvaus

Hyväkuntoinen dvd

Sotalapset

Kotimainen dokumentti

Dokumenttielokuva kertoo seitsemän lapsen kohtalosta niiden yli 70 000:n joukossa, jotka talvi- ja jatkosodan aikana kulkivat Suomen ja Ruotsin väliä. Elokuva seuraa keskeisten henkilöidensä elämäntarinaa heidän sotalapsuutensa ajan. Kertojat ja heidän tarinansa muodostavat elokuvan juonellisen rakenteen. Päähenkilöt kertovat omista tunteitaan ja ympäröivästä maailmasta niin kuin he itse sen kokivat. Ero vanhemmista, matka toisenlaiseen maailmaan ja uusi perhe kuvaillaan lapsen kokemuksen kautta.
Elokuvan arkistomateriaali piirtää kuvia sota-ajasta ja sen olemuksesta, kahden kansakunnan kokemuksesta. Elokuvan näkökulma on lapsen kertoen lapsen rakkauden tarpeesta. Lapsi hakee sodan myllerryksessä ja suuressa elämän muutoksessa omaa oikeuttaan olla rakastettu ja rakastaa. Lapsen tarpeet ovat vastakkain maailman tilanteen kanssa.
Sotalapsista suuri osa palasi Suomeen (heistä on elossa yhä noin 40 000) - Ruotsiin ja muihin pohjoismaihin jääneiden määrän on arvioitu olleen 6000 - 15 000, kadonneiden määrää ei tiedetä.
Sotalapset on kertomus suomalaisten historiasta, siitä osasta sotaa, joka ei ole suurten sotaelokuvien aihe, ei taisteluiden vaan kotirintaman historiaa. Elokuva kertoo suomalaisten perheiden todellisuudesta sodassa. Dokumentti toivottavasti auttaa meitä nyt rauhan aikaa eläviä suomalaisia ymmärtämään paremmin niiden kansojen ja ihmisten tilaa, jotka näinä päivinä joutuvat jättämään kotinsa ja lähettämään lapsensa turvaan.
Elokuvan päähenkilöiden tarinat ovat koskettavia ja satuttaviakin, mutta lasten muistoihin on tallentunut myös hauskoja ja lämpimiä hetkiä.

Dvd Ikäraja : 7 vuotta


Maksu tilille --> dvd postiin

Ostajalle pk:t 2€ tai nouda
Dvd liikkeestämme : Turun elokuvadivari
Läntinen Pitkäkatu 24 (ilmoitathan ensin)

En vastaa postin rikkomista/kadottamista paketeista

Maksutiedot heti kohteen sulkeuduttua ensimmäisen viestin lopussa!

Meiltä Löydät Dvd-, Blu-ray-, ja cd-levyt sekä erilaiset pelit esim. Playstation 1 , Ps2 , Ps3 , Psp , Xbox , Xbox 360 ja Nintendo Wii yms.

Elokuvadivarin numerokoodi : 99147 Jan

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8,50 €
tai
Sulkeutuu 7 vrk 5 h 8 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8,50 € Sulkeutuu 7 vrk 5 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.