Kuvaus

KOHTEEN ESITTELYTEKSTI:

Sotapoika (1992, 1h 58min) : Heikki Hietamiehen romaaniin perustuva tv-elokuva kertoo pienen perheen kohtalosta kotirintamalla jatkosodan ajalta. Perheen isä on muiden miesten lailla sodassa, ja äiti Kaarina ja pikkupoika Erkki elävät sota- ja pula-ajan arkea. Kaarina jakaa pelkonsa ja ilonsa naapurin Elvin kanssa, mutta Erkki vajoaa yhä syvemmälle sodan täyttämään mielikuvitusmaailmaansa. Pääosissa: Mari Rantasila, Sari Havas, Hannu Kivioja, Antti Raivio, Joonas Kuokkanen Ohjaus: Markku Onttonen.

Rakkaat sisaret (1988, 1h 58min): Tove Idströmin kirjoittama draamasarja kertoo kolmesta sisaruksesta. Tutte on huomionkipeä juonittelija, sairaalassa työskentelevä Sissi seurustelee salaa itseään puolta nuoremman miehen kanssa ja Marketta on työtön yksinhuoltaja. Kun elämä näyttää nurjat puolensa, naisten välit kiristyvät ja haaveet rakkaudesta kariutuvat valheisiin ja sotkuisiin ihmissuhteisiin. Pääosissa: Hillevi Lagerstam, Seela Sella, Eija Vilpas, Antti Virmavirta, Risto Aaltonen, Kirsti Kemppainen, Matti Tuominen. Ohjaus Ere Kokkonen.

Takakansi
Suomi
 ­

Huom! Alapuolella mainitut toimituskulut EIVÄT koske esimerkiksi TV-sarjoja, steelbookkeja tai muitakaan erikoisjulkaisuja, kuten elokuvia joissa on pahvit muovikotelon ympärillä.

Toimituskulut:
2€ = 1 elokuva
3€ = 2 elokuvaa
4€ = 3-4 elokuvaa
5€ = 5-6 elokuvaa
6€ = 7-8 elokuvaa

Pakettikulut:

7€ = Kaikki paketit aina vain 7€ riippumatta paketin todellisista kustannuksista

Kaikissa elokuvissamme on suomitekstit, jos ilmoituksessa ei toisin ole mainittu.­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 3 vrk 17 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 3 vrk 17 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.