Kuvaus

Soulcalibur IV:ssä eeppinen kamppailu Soul Calibur -nimisen henkimiekan ja Soul Edge -nimisen kirotun miekan välillä jatkuu ja pelisarjan tarinasta paljastuu uusia puolia, kun taistelijat eri puolilta galaksia havittelevat mahtavia miekkoja omia päämääriään ja viimeistä tuomiota varten. Pelisarjan seuraavaan sukupolveen sinkoava Soulcalibur IV näyttää visuaalisen loistonsa aivan uudennäköisillä liittolaisilla ja vihollisilla.

Aidolla teräväpiirtografiikalla toteutettu peli sisältää täysin uudenlaisen taistelujärjestelmän, joka lupaa mullistaa koko taistelupelien lajityypin. Soulcalibur IV:n laajennetussa mukautustilassa pelaajat voivat viilata hahmon ulkonäköä ja toimintoja mielensä mukaan. Lisäksi ensimmäistä kertaa tämän ajattoman pelisarjan historiassa mukautetut tai alkuperäiset hahmot voi nyt viedä verkkoon kamppailemaan mestaruudesta. Soulcalibur IV:n on kehittänyt legendaarinen Project Soul -tiimi, joka loi myös Soul Bladen ja aiemmat Soulcaliburit ykkösestä kolmoseen. Nelososa tulee taatusti mullistamaan sarjan ja esittelemään mätkintägenren uudessa uskossa niin vanhoille kuin uusillekin fanille.

* Jatkuvasti laajenevaan hahmovalikoimaan kuuluvat nyt mm. Hilde, Scheherazade ja Angol Fear sekä Xbox eksklusiivisena hahmona Star Wars -leffojen Yoda
* Voit nyt ensimmäistä kertaa kohdata vastustajia kaikkialta maailmasta verkossa monen pelaajan versus-tiloissa
* Uuden taistelujärjestelmän avulla voi taistella useita vastustajia vastaan kerralla eri olosuhteissa ja tuhota varusteita

Peli on kaikinpuolin hyvässä kunnossa ja se sisältää myös ohjekirjan. Ainoastaan levyssä on naarmuja. Testattu ja toimii, sekä lisäksi pelillä on 7 päivän toimintatakuu, minkä aikana sen voi palauttaa, jos siinä ilmenee ongelmia.
Tuotenumero: XBCDFG

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 16 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,90 € Sulkeutuu 105 vrk 16 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.