Tuote on myyty käyttäjälle bnr444 hintaan 2 €

Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kerran luettu opus, muusikoiden kommellusten diggareille. Kovakantinen ensipainos.

MAKSAA TILATESSA 22,00e + PK  KATSO  -> http://paasilinna.pikakirjakauppa.fi/tuote/sen_piti_olla_normikeikka/9789525856125

Sovijärvi - Rytkönen - Nikkola: Sen piti olla NORMIKEIKKA 

Viihdyttäjät kertovat - sata tarinaa takahuoneista

Kansakunnan viihdyttämiseksi tekee työtä monipuolinen joukko erilaisia esiintymisen ammattilaisia. Sen piti olla normikeikka on kokoelma tositarinoita, joita tässä työstä ja sen vaiheista kerrotaan takahuoneissa ja keikkabusseissa. Nyt kerrontavuoron saavat myös juontajat, karaokeisännät, bilebändit, trubaduurit ja monet muut kansamme viihdyttämisestä vastuuta kantavat miehet ja naiset. 

Onko aseistetunkin sulhasen pakko laulaa saadakseen "ryöstetty" morsian takaisin? Onko Elvis aina takuuvarma viihteen tae? Miksi tangokuningas ajaa tuhatta ja sataa yleisellä tiellä? Mitä voi tarkoittaa, kun tilaisuuden järjestäjä lupaa, että äänentoisto toimii? Millainen on liian laiha joulupukki väärässä paikassa väärään aikaan? 

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaa Sen piti olla normikeikka. Keikkatarinoita ovat kertoneet mm. Sami Garam, Erkki Räsänen, Jouni Rautio, Seppo Pennanen, Kauko Nisula, Aapeli Rummukainen ja monet muut esiintymisen ammattilaiset. Kirjan ovat toimittaneet taiteilija Mikko Sovijärvi ja toimittaja Olavi Rytkönen. Kuvittajina mm. Tomi Riionheimo (alias Pekka Jokinen Eläkeläisistä).

1. painos 

Otavan kirjapaino Oy, Keuruu 2010

 

VOITTOHUUTO ja PK.  2,00e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 8.12.2017 18:28

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.