Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu, muoveissa

Spede (4DVD) parhaat värielokuvat. Komediaklassikot.

Sisältää elokuvat:

  • Tup Akka Lakko,
  • Rampe & Naukkis,
  • Pölhölä
  • Liian Iso Keikka

Valmistumisvuosi: 1980, 1990, 1981, 1986
Kesto: 1 h 41 min, 1h 27 min, 1h 27 min, 1h 43 min
Kuva: 14.9; Tup Akka Lakko - 4:3
Ääni: Suomi - mono
Tekstitys: Suomi, ruotsi
Kotelon kansien kieli: Suomi

Rampe & Naukkis: 
Rampe ja Naukkis ovat harrastajamuusikoita jotka jättävät leipätyönsä työmaaruokalassa saadessaan tarpeeksi asiakkaiden pilkanteosta. Lähtiessään he uhoavat, että heillä on kuukauden kuluttua "Live-aid konsertti stadikalla". Konserttipäivänä Olympiastadion loistaa tyhjyyttään, mutta Trio Erektus-nimellä esiintyvä duo ei lannistu, vaan lainaa Rampen siskolta kaitafilmikameran ja tekee oman musiikkivideon laulusta Tuuliviiri. Videon nähtyään karhulalainen ohjelmistotoimisto Margus palkkaa miehet vakituisiksi esiintyjiksi Grönholmin huoltoasemalle. Tästähän muusikon tie voi viedä vain ylöspäin! 
 
Pölhölä: 
Pölhölä, ruotsiksi Hömbyn kyläelämä lienee melko värikästä. Pölhölän kunnanvaltuusto vaihtoi opintomatkallaan Espanjaan kymmenen saunaa kymmenen siestaan ja nyt kymmenen pölhöläläistä voi viettää siestaa. Pölhölä on kokenut myös maaltapaon, joka onnistui hyvin, sillä ketään ei saatu kiinni. Ensin esitellään taloa entisöivä Pölhö-Kustaa Käppyrä, jonka mukaan säkeillä valon kantamista yrittäneillä esi-isillä oli reikäset säkit, mutta nykyaikaisilla mustilla muovisäkeillä sekin saattaisi onnistua...Muillakin Pölhölän asukeilla tuntuu olevan yhtä omaperäisiä askareita... 
 
Liian Iso Keikka: 
Nikolai Savtsenko eli Nig johtaa Rikokset puolestanne Oy:tä, jonka muut työntekijät ovat Hikka, Pete ja Nigin pikkusisko Mandi. Sillä välin kun he suunnittelevat vuosisadan keikkaa, pankin raha-auton ryöstämistä, kopla jatkaa tutuilla huijausrikoksilla. He ohjaavat pysäköintisakkoja väärälle, komisario Koistisen nimissä olevalle tilille, järjestävät ennalta sovitun lottorivin lahjomalla valvovat viranomaiset, ja murtautuvat poliittisen puolueen piilokonttoriin räjäyttämään kassakaapin. Komisario Koistisella on hikiset paikat. Harmikseen hän saa vielä uuden parin, priimuskeittäjä Eevariitan, joka pian arvaa, että kaikkien huijauksien takana on sama joukko.

muoveissa

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.10.2018 21:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.