Porin Videodivari
Yli 15 000 erilaista elokuvaa, elokuva- peli- aiheisia figureita,mukeja ym. keräily tuotteita, pääkallo- lohikäärme- enkeli- ym. koristeita / sisustustavaraa. toimituskulut A=3€ , B=5,95€, C=6,95€, D=7,95€, Avoinna .Ma-To 10-17, Pe 10-18 La 10-15

Kuvaus

SPEDE SHOW PÄÄASIA ETTÄ ON KIVVAA 1965-1972    s - sallittu    A1 - POSTITUSKOKO    2 dvd=406min    suomi puhe    (32 888)    -FI-        KOTIMAINEN    DVD    (2)    k    “Voihan rähmä!“ Suomalainen televisioviihde lennähti 60-luvulla uudelle aikakaudelle Spedevision ilmestyessä ruutuihin ja aloittaen vuosikymmeniä jatkuneen Spede-sketsiohjelmien sarjan.Alunperin suorina lyhytlähetyksinä alkanut ohjelma esitteli ennennäkemättömän vauhdikasta kreisihuumoria, jossa sanallinen akrobatia ja nopeatempoinen huulenheitto yhdistyi vahvaan fyysiseen ilmaisuun. Spedevision rinnalle syntyi sittemmin useita sketsisarjoja,  jotka tunnettiin mm. nimillä Speden Saluuna, Spede Show ja 50 pientä minuuttia – jatkaen samaa tinkimätöntä, usein absurdia ja anarkistista huumorilinjaa. Pertti “Spede” Pasasen (10.4.1930-7.9.2001) 60- ja 70-luvun TV-tuotanto iski suomalaiseen nauruhermoon kuin ilokaasuvuoto hammaslääkärin odotushuoneessa, vakiinnuttaen asemansa nykyaikaisen TV-huumorin edelläkävijänä ja suorastaan kansallisena instituutiona. Spede Show esitteli ensimmäistä kertaa monia legendaarisiksi jääviä hahmoja, kuten Vesa-Matti Loirin esittämän Uuno Turhapuron (alunperin “Usko” –nimisenä, ks. DVD:n ohjelma Spede Show 12.9.1971). Myös musiikillinen anti ohjelmissa oli monipuolista ja mieleenpainuvaa – mm.  Simo Salmisen esittämä satiirinen “Protestilaulu” on jäänyt elämään kansan tajuntaan. Speden sketsiohjelmien ohjaajina toimivat mm. Jukka virtanen,  Ere Kokkonen ja Inkeri Pilkama. Näyttelijät kuten Simo Salminen, Leo Jokela, Vesa-Matti Loiri sekä Pertti Pasanen itse tarjosivat suomalaisille katsojille komiikkaa joka viihdyttää edelleen.  Spede Show DVD-sarjan ensimmäinen tupla-DVD Pääasia että on kivvaa tarjoaa yli seitsemän tuntia musta-valkoista suomalaista televisiohistoriaa. Paketti koostuu Spede Shown, Spedevision ja 50 pientä minuuttia -sarjan jaksoista ja sisältää kaiken vuosilta 1965-1972 arkistoissa säilyneen materiaalin.  “Nimittäin näitä hommia tehdään hyvällä fiiliksellä tai sitten ei tehä ollenkaan”
 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------VAKIOTEKSTI KAIKILLE KOHTEILLE:

Tällä hinnalla vain huutonetissä, liikkeessä eri tarjoukset ja hinnat, nouto ja maksu mahdollinen liikkeestä, huuda tuote ja ilmoita sähköpostilla noudosta. 

DVD / BLU-RAY / PELIT
Painamalla Osta heti tuotteen sitoudut sivuston käyttöehtoihin ja vakuutat olevasi ikärajaan sopiva.
ostaminen alaikäisiltä on kielletty. JOISSAKIN KANSIKUVA SAATTAA OLLA ERILLAINEN KUIN KUVASSA. Katso maa koodi, sillä kiellelä kannet, -FI- versio voi olla nordic kansilla, Peleistä voi olla platinum,classic,ym.
ELOKUVISTA ULKOMAAN VERSIO -SV-=ruotsi -GB- = Englanti -US- =usa. -HK-=aasia ULK=ulkomaalainen..
HYVÄKUNTOISIA JA TOIMIVIA (jos vikoja ilmenee ota yhteyttä sähköpostilla) 
K=käytetty, vuok=vuokra käytöstä poistettu versio, lukee jossain kohtaa kantta, vuokra tai rental, pahvi=pahviset kannet, levyn kokoiset,leffapokkari
 (kuntoluokka hyvä = toimivia, joitain käytön jälkiä voi olla, vuokra versioissa voi olla vähän enemmän jälkiä, tarroja ym. kulumaa)
-UUDET DVD/BLU-RAY:t muutamia voi olla ilman muoveja jos on viimeinen kappale myynnissä
(aikuis K18 elokuvat lähes kaikki luokittelen hyväksi vaikka olisi uusi kun otamme levyt erikseen kotelosta)
 (kuntoluokka hyvä = toimivia, joitain käytön jälkiä voi olla)

FIGURIT / KORISTEET ym.
Osassa kuvissa sinistä taustalla, blu-ray kotelo koko vertailuksi tai tulitikku aski

HUUTOHINNAN LISÄKSI  TOIMITUSKULUT (paketit matkahuollon ja kirjeet postin kautta) 
Pitkien aukiolojen takia postikulut voivat muuttua ajankohtaiset Postikulut näet tuotteen yläpuolella logon vierestä esittelytekstin lopusta, sekä kohteen sulkeuduttua saat vakioviestin siinä myös postikulut.
A= kirjepostikulu, normaalikokoiset pelit / dvd / blu-ray.t , yleensä 2 tuotetta mahtuu samaan kuoreen.
(postituskoko A1 = mahtuu 2 samaan kuoreen  A2 = vain tämä mahtuu yhteen kuoreen)
B=huutopaketti 1 kg asti,.
C=huutopaketti n.10kg asti, 
D=huutopaketti n.35kg asti, 
(kohteessa ilmoitettu minimipostikulu, pakkaan tuotteet mahdollisimman hyvin, jos haluat tuotteisiin enemmän pehmykettä suojaksi niin maksa seuraavan hintaluokan postimaksu,kirjeistä ei seuranta koodi, kaikista paketeista saat seurantakoodin)
En vastaa kuljetuksen aikana rikkoutuneista / hävinneistä tuotteista., palautuksista postimaksun maksaa ostaja.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI.
Kerään useamman huudon samaan pakettiin.

RAHAT TILILLE,
tilinumero löytyy  sähköpostiin tulevan huutokaupan sulkeutumis ilmoitus viestin lopusta
Myyjän vakioviesti

POSTI TUO
Kun suoritus näkyy ilmoitan sähköpostilla kun tuote pakattu  ja viedään heti seuraavana postin aukioloaikana postiin.
Huutopaketeista lähetän myös seurantakoodin
Saan osoitetietosi huutonetistä varmista että ovat ajantasalla.

NOUTO LIIKKEESTÄ: ilmoita sähköpostilla ja tuomme tuotteen toisesta varastosta, ilmoitamme sähköpostilla koska tuote noudettavissa.

PORIN VIDEODIVARI
Liisankatu 10
28 100 PORI
porinvideodivari@saunalahti.fi
02-6378726

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,90 €
tai
Sulkeutuu 54 vrk 12 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8,90 € Sulkeutuu 54 vrk 12 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.