Tuote on myyty käyttäjälle lounha-7 hintaan 9 €

Kuvaus

 

Suomi leffat

X-PARONI

X-Paronii on Spede Pasasen ensimmäinen elokuva, jossa hän myös itse esittää kaksoisroolia: köyhää maalaispoikaa Kallea, ja rikasta paroni Wilhelm von Tandemia. Paroni ja Kalle ovat täsmälleen samannäköisiä.

Monien sattumien kautta he joutuvat vahingossa toistensa rooleihin ja siitä alkavat riemukkaat tapahtumat. Odotettavissa on kaupunkikommelluksia ja intiaanien sadetansseja.

MILLIPILLERI

Miljoonaperinnön toivossa Tarmo Saari (SpedeiPasanen) liehakoi setäänsä, konsuli Ö:tä, joka on Suomen rikkain mies. Setä on kustantanut Tarmon opintoja, mutta niistä ei ole tullut valmista.

Raivoissaan hän uhkaa tehdä saamattoman veljenpoikansa perinnöttömäksi ja antaa koko omaisuutensa Antiikinsuojeluyhdistykselle jollei Tarmo pysty kuukaudessa ansaitsemaan miljoonaa markkaa. Konnakopla kuulee sedän purkauksen ja ryhtyy juonimaan rahoja itselleen. Tarmo aloittaa miljoonan keräämisen kukkamultien vaihtajana ja saa kokoon 8 markkaa. Eikä taida lyödä leiville työ miljonäärien hengenpelastajana, elokuvatuottajana tai Lapin lumimiehenä...

PÄHKÄHULLU SUOMI

Hiusöljymiljonääri William Njurmi (Spede Pasanen)saapuu vierailulle Suomeen. Mukana on henkivartija Luigi Cravatto (Esko Salminen) ja sihteeri Miss Smith (Tarja-Tuulikki Tarsala). Ministeriötason valtuuskunta ottaa miljonäärin vastaan ja pyörittää miestä nähtävyydeltä toiselle - javälillä saunaan.
Pähkähullu Suomi on nokkela farssi jossa tehdään pilaa turisteille tarjottavista Suomi-myyteistä. Elokuvassa nähdään myös useita aikakauden julkkiksia mm. Armi Kuusela, Gil Hilario, Miss Suomi Marja-Liisa Ståhlberg, Anssi Kukkonen, Heikki Kahila ja Eero Mäntyranta

NOIN 7 VELJESTÄ

Jalo ja oikeamielinen Sir William saapuu kotikyläänsä. Hän haluaa asettua perintötilalleen, jonka ahne ja häijy linnanherra on ottanut haltuunsa. Salaperäinen Robin Hood auttaa köyhiä ja pelastaa heidät linnanherran tyrannivallasta.

Lopullinen taistelu alkaa kun Robin joutuu vangiksi ja kansa nousee kapinaan. Keskiaikaisissa seikkailuissa ovat mukana myös Maunu Munalukko (Simo Salminen), kovaotteinen Rautahanska (Helge Herala), Munkki Tuck (Jukka Virtanen), ikuinen keksijä Leonardo (Leo Jokela) ja laulava trubaduuri (Danny).

Extra: Kommenttiraita Jukka Virtanen

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.9.2018 15:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.