Kuvaus

Hyväkuntoiset. Sekä Levy/Kotelo. Noudotkin onnistuu mikäli ne sovittu ennen ostoa.

Spede tuotannon parhaat 1

Spede tuotannon parhaat 1 on DVD kokoelma, joka sisältää elokuvat: X-Paroni, Minipilleri, Pähkähullu Suomi, Noin 7 veljestä.

X-PARONI

X-Paronii on Spede Pasasen ensimmäinen elokuva, jossa hän myös itse esittää kaksoisroolia: köyhää maalaispoikaa Kallea, ja rikasta paroni Wilhelm von Tandemia. Paroni ja Kalle ovat täsmälleen samannäköisiä.

Monien sattumien kautta he joutuvat vahingossa toistensa rooleihin ja siitä alkavat riemukkaat tapahtumat. Odotettavissa on kaupunkikommelluksia ja intiaanien sadetansseja.

MILLIPILLERI

Miljoonaperinnön toivossa Tarmo Saari (SpedeiPasanen) liehakoi setäänsä, konsuli Ö:tä, joka on Suomen rikkain mies. Setä on kustantanut Tarmon opintoja, mutta niistä ei ole tullut valmista.

Raivoissaan hän uhkaa tehdä saamattoman veljenpoikansa perinnöttömäksi ja antaa koko omaisuutensa Antiikinsuojeluyhdistykselle jollei Tarmo pysty kuukaudessa ansaitsemaan miljoonaa markkaa. Konnakopla kuulee sedän purkauksen ja ryhtyy juonimaan rahoja itselleen. Tarmo aloittaa miljoonan keräämisen kukkamultien vaihtajana ja saa kokoon 8 markkaa. Eikä taida lyödä leiville työ miljonäärien hengenpelastajana, elokuvatuottajana tai Lapin lumimiehenä...

PÄHKÄHULLU SUOMI

Hiusöljymiljonääri William Njurmi (Spede Pasanen)saapuu vierailulle Suomeen. Mukana on henkivartija Luigi Cravatto (Esko Salminen) ja sihteeri Miss Smith (Tarja-Tuulikki Tarsala). Ministeriötason valtuuskunta ottaa miljonäärin vastaan ja pyörittää miestä nähtävyydeltä toiselle - javälillä saunaan. 
Pähkähullu Suomi on nokkela farssi jossa tehdään pilaa turisteille tarjottavista Suomi-myyteistä. Elokuvassa nähdään myös useita aikakauden julkkiksia mm. Armi Kuusela, Gil Hilario, Miss Suomi Marja-Liisa Ståhlberg, Anssi Kukkonen, Heikki Kahila ja Eero Mäntyranta

NOIN 7 VELJESTÄ

Jalo ja oikeamielinen Sir William saapuu kotikyläänsä. Hän haluaa asettua perintötilalleen, jonka ahne ja häijy linnanherra on ottanut haltuunsa. Salaperäinen Robin Hood auttaa köyhiä ja pelastaa heidät linnanherran tyrannivallasta.

Lopullinen taistelu alkaa kun Robin joutuu vangiksi ja kansa nousee kapinaan. Keskiaikaisissa seikkailuissa ovat mukana myös Maunu Munalukko (Simo Salminen), kovaotteinen Rautahanska (Helge Herala), Munkki Tuck (Jukka Virtanen), ikuinen keksijä Leonardo (Leo Jokela) ja laulava trubaduuri (Danny).

Extra: Kommenttiraita Jukka Virtanen

Spede Tuotannon Parhaat 2

Spede tuotannon parhaat 2 on DVD kokoelma, joka sisältää elokuvat: Näköradiomiehen ihmeelliset seikkailut, Leikkikalugangsteri, Pohjantähteet, Jussi pussi.

NÄKÖRADIOMIEHEN IHMEELLISET SEIKKAILUT

Tämä on se elokuva, josta selviää miten statisti Mikko Syvärivistä tulee koomikko K. Ovimikko. Mikon alkuajat TV-maailmassa eivät sujuneet kovin hyvin. Rahapulassa hän joutui työskentelemään yövartijana ja siinä sivussa hän kehitteli käsikirjoituksia, jotka eivät saaneet vastakaikua.

Onni potkaisee kun Mikko saa pienen roolin TV-showssa. Vaikka repliikki meneekin pieleen, hän saa joukon ihailijoita ja oman shown. Menestys nousee Mikolle päähän ja ylimielisyydessään hän vaihtaa ovihuumorinsa ikkunahuumoriin, mutta sepäs ei olekaan yleisön mieleen.

Extra: Traileri

LEIKKIKALUGANSTERI

Leikkikalutehtailija Jim King (Spede Pasanen) on rahapulassa. Vakuutusrahojen toivossa hän päättää järjestää oman kassakaappinsa ryöstön. Gangsteri Nitti saa elämänsä keikan. Kun Jimin pahin kilpailija saa vihiä asiasta, on edessä monimutkainen taulunryöstö.

Sotkuja lisää Jimin kamreeri (Vesa-Matti Loiri) jolla tuntuu olevan tilit aivan sekaisin. Koska ylimääräinen miljoona ei sovi minnekään, kamreeri panee rahat omat taskuunsa - pankkiin hän tallettaa vahingossa omat eväänsä!

POHJANTÄHTEET

Elokuvaohjaaja Pohja (Vesa-Matti Loiri) ryhtyy tekemään elokuvaa, ja kuinka ollakaan, sekä ohjaaja Pohja, että miespääosan esittäjä (Ville-Veikko Salminen) rakastuvat naispääosan esittäjään (Arja Saijonmaa).

Tämä on komedia elokuvan tekemisestä ja siinä on lukuisa määrä hauskoja sattumuksia ja sellaisia kommelluksia, joita Speden elokuvaryhmälle on tapahtunut muita elokuvia tehtäessä.

JUSSI PUSSI

Opiskelija Jussi Lietesalo lieventää ikuista rahapulaansa työskentelemällä alastonmallina, turistioppaana ja ovelta ovelle-myyjänä. Yliopistolla hän ei osallistu poliittisiin väittelyihin, mutta naisten suosikkiina hänet valitaan sekä vasemmiston että oikeiston ehdokkaaksi.

Eduskuntapaikka jää yhden äänen päähän, koska Jussi on nukkunut vaalien ajan ja unohtanut itse äänestää. Paremmin hän onkin menestynyt naisten maailmassa, kunnes vastaan kävelee kaunis, vaalea Irmeli. Jussi lahjoittaa tytölle kuntopyörän, pölynimurin, mopedin ja minkkiturkin ja tuhlaa samalla loputkin rahansa. Mutta onhan hän nyt rakastunut...

Extra: Traileri

Spede Tuotannon parhaat 3 (4-disc)

Hirttämättömät

Lännen elokuvat vuodelta 1971 pääosissa Vesa Matti Loiri.

Kahdeksas veljes

Komedia vuodelta 1971 pääosissa Spede Pasanen.

Saatanan radikaalit

Komedia vuodelta 1971 pääosissa Paavo Piironen.

Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika

Komedia vuodelta 1970 pääosissa Spede Pasanen.

Spede Tuotannon parhaat 4 (4-disc)

Spede tuotannon parhaat 4 on 4. DVD:n kokoelma, joka sisältää elokuvat: Viu-hah hah-taja, Koeputkiaikuinen ja Simon enkelit, Tup akka lakko, Pölhölä.

Spede tuotannon parhaat 5

Hei Kliffaa Hei

Komedia vuodelta 1985 ohjaus Ere Kokkonen pääosissa Vesa Matti Loiri.

Lentävät Luupäät

Lentävät Luupäät

Komedia vuodelta 1984 ohjaus Spede Pasanen pääosissa Riitta Väisänen.

Liian iso keikka

Liian iso keikka

Komedia vuodelta 1986 ohjaus Ere Kokkonen pääosissa Vesa-Matti Loiri.

Pikkupojat

Pikkupojat

Komedia vuodelta 1986 ohjaus Ere Kokkonen pääosissa Hannele Lauri

Katso omakuvaus. Sieltä näet aina jos on este postitukselle (esim. matka.)

Omakuvauksesta löydät myös aina ajankohtataiset postikulut.

Löydät muut DVD-kohteeni kategorioittain alla olevista linkeistä:
• Anime
• Dokumentit
• Draama
• Jännitys
• Kauhu
• Komedia
• Kotimaiset
• Lastenelokuvat
• Musiikki
• Scifi ja fantasia
• Sota ja western
• Toiminta
• TV-sarjat
• Urheilu
• Muut

HUOM:

  • Jos satut ostamaan muitakin kohteita niin yhdistelen postikuluja aina halvimman mukaan
  • 2 Normaalikokoista dvd leffaa tulee yksillä postikuluilla
  • Boksit omalla hinnallaan
  • 4 Normaalikokoista dvd leffaa tulee 3.70e posteilla
  • Mainitsen aina kohteen kunnon ja tai mikäli siitä on jotain erikoisesti manittavaa (esim. dvd elokuvat sisältävät suomitekstit mikäli siitä ei ole erikseen mainittu)
  • Lasten elokuvat eivät välttämättä aina sisällä suomenkielisiä teksityksiä, kysy asiasta erikseen mikäli epäselvä
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

50 €
tai
Sulkeutuu 60 vrk 5 h 31 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

50 € Sulkeutuu 60 vrk 5 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.