Kuvaus

SpineGym Original on suomalainen hyvinvointialan keksintö, joka on suunniteltu selän ja vatsan syvien tukilihasten treenaamiseen ja vahvistamiseen. Säännöllinen harjoittelu hoitaa selkää, vahvistaa tukilihasten kuntoa, parantaa ryhtiä sekä ennalta ehkäisee selänalueen kiputilojen syntymistä.

SpineGymillä ryhtiliikkeen tekeminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Asetut vain laitteeseen ja alat harjoitella. Liike on pieni, mutta erittäin tehokas. Jo 4-5 minuutin harjoittelu 3-4 kertaa viikossa riittää. Keskikehosi syvä tukilihaksisto aktivoituu ja vahvistuu. Harjoitus kohdistuu juuri niihin lihaksiin, joita tarvitset parempaan liikkuvuuteen, kehonhallintaan ja ryhtiin: selkään, vatsaan ja pakaraan.

SpineGym Original on ollut ammattilaisten käytössä jo useiden vuosien ajan. Tuote on kevyt ja näppärän kokoinen ja siten helppo kuljettaa mukana. Varustettu joustinnauhojen kiinnityspaikoilla. Se on osoittautunut äärimmäisen kestäväksi ja luotettavaksi harjoitteluvälineeksi. Erityisen hyvin Original sopii keskivertokäyttäjälle, jolla ei ole tasapaino-ongelmia.  SpineGym sopii kaikille: Suoraselkäisempää treeniä nuorille, selän hyvinvointiin keski-ikäisille, senioreilla toimintakyvyn ylläpitämiseen, kilpa- ja ammattiurheilijoille oheistreeniksi, terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten käyttöön ja apua raskausaikana ja synnytyksen jälkeen.

Spinegym Original tekniset mitat & tiedot

Toimitetaan omassa kuljetuskassissaan, mukana kuvitettu käyttöohje. Tuotteella on 3 vuoden takuu.

  • Paino sisältäen kuljetuskassin 2,8 kg
  • Korkeus koottuna 161 cm
  • Jalustan koko 46 cm x 36 cm x 11 cm

*Original mallia ei suositella alle 155 cm tai yli 190 cm pitkille henkilöille.

 

Terveystuotteiden verkkokauppa:

www.labtex.fi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

199 €
Sulkeutuu 74 vrk 19 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

199 € Sulkeutuu 74 vrk 19 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.