Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Steampunk-henkinen lankapuhelin, joka on Sprit of St. Louis -mallistoa 1990-luvun alusta. Käytin tätä puhelinta vuoden 2010 tienoille, jolloin luovuin lankapuhelimesta.

Puhelin toimi käytössäni moitteetta, mutta en nyt ole voinut testata sitä, koska käytössäni ei ole toimivaa lankapuhelinpistoketta. En kuitenkaan epäile sen toimivuutta. Ulkonaisesti puhelin on siisti, ehjä ja moitteeton.

Puhelimessa on hyvälaatuinen kaiutin, laitteen alareunassa oleva ulkoinen mikki, muistia, pikavalintoja, soiton hälytysvalo, soittoäänen voimakkuudensäädin, kaiuttimen äänen voimakkuudensäädin ym.

Kokonaisuudessaan steampunk-henkinen sisustuselementti, mutta jos jollain on lankapuhelinliittymä, niin siihen tämä sopii. Puhelinta voi pitää vaakatasossa pöydällä tai sitten ripustaa takana olevista aukoista seinälle, jolloin kuuloke pysyy paikoillaan pystyasennossakin.

Puhelinta esitellään mm. seuraavassa Youtube-videossa: https://www.youtube.com/watch?v=WPkdHp-SWQI

Puhelinkoneen leveys on 26 sentiä ja syvyys 22,2 senttiä, korkeus on kahvoineen ja kuuloke paikoillaan 9 senttiä. Puhelin painaa noin 1,4 kiloa.

Kuulokejohdon pituus on hieman venyttäen 70 senttiä ja liitäntäjohdon tasan 2 metriä.

Postitse lähetettäessä lisäksi postin pakettikulut 7,90 euroa – siis hyvin paketoituna.

Mikäli huutaja on saanut voittavan huudon jostain muustakin nyt avoinna olevasta kohteestani, niin sovittelen kaikki voitetut huudot samaan, mahdollisimman edulliseen pakettiin.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.4.2021 18:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.