Kuvaus

Sergeant Jyn Erso (Eadu).

Tuote on uusi, avaamaton. Postitusluokka 4.

Jos painosversio, mahdolliset omistuskirjoitukset, ohjekirjan kielet tai muu (ei kuvista näkyvä tai tekstissä mainittu) asia on tärkeää, kysythän etukäteen.

Ostaja maksaa postikulut tai noutaa (HUOM! Jos haluat noutaa, kannattaa tarkistaa profiilistani, onko minulla esim. pidempi maastojakso menossa), pikaista noutoa halutessasi kysy etukäteen vaikka yksityisviestillä. Teen paljon maastotöitä, joten välillä myös postituksessa saattaa kestää.

Lähtökohtaisesti CDt, pelit ja DVDt kulkevat Helposti-kuoressa (yhteen Helposti-kuoreen mahtuu kaksi normaalikokoista DVDtä, CDtä tai peliä). Lehdet ja kevyemmät albumit (max 500 g) 2-lk kirjeenä. Isot kirjat, albumit yms. (yli 3 cm paksut ja/tai 500 g painavat) tuotteet paketteina. Jos haluat erityistoppauksia tms., hinta sen mukaan. Katso profiilistani peruspostikululuokat ja kysy, jos on jotain epäselvää.

Jos teet tarjouksen, niin huomioithan postikulut niissä (esim. DVD:stä 2 euron tarjous tarkoittaa päälle tulevan vielä postikulut, vaikkei erikseen tarjouksessa näy "Postikulut"-kohdassa). En aseta kohteisiin oletuspostikuluja, sillä Postin hinnat tuntuvat muuttuvan jatkuvasti ja kaikkien kohteiden päivittäminen olisi työlästä. Postikululuokat löytyvät profiilistani.

Mikäli huudat useampia kohteita, yhdistelen postikuluja mielelläni. Kannattaa seurata erityisesti SmartPost-tarjouksia! Myös Matkahuollon paketti käy, miksei Ärräpakettikin tarvittaessa.

Kannattaa katsoa myös muut kohteeni, paljon elokuvia, pelejä, kirjoja, sarjakuvia, keräilytavaraa ja musiikkia myynnissä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 13 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 31 vrk 13 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.