Kuvaus

Tähtien sota: The Skywalker Saga Complete Box Set - kaikki yhdeksän elokuvaa eeppisen scifi -elokuvasarjan Skywalker 4k-boksissa.

Jakso I: Pimeä uhka Jediritarit Obi-Wan Kenobi ja Qui-Gon Jinn pelastavat kuningatar Amidalan, joka on rauhanomaisen planeetan hallitsija, jonka pimeät voimat ovat vallanneet. Pakenessaan he löytävät yhdeksänvuotiaan Anakin Skywalkerin, ihmelapsen, joka on epätavallisen vahva Voimassa.

Jakso II: Kloonien hyökkäys Kun jedioppilas Anakin Skywalker on määrätty suojelemaan senaattori Padmé Amidalaa, hän huomaa rakkautensa häntä ja hänen pimeää puoltaan kohtaan. Obi-Wan Kenobi paljastaa salaisen klooniarmeijan galaksin marssiessa kohti täysimittaista sotaa.

Jakso III: Sithien kosto Kloonisotat raivoavat koko galaksin. Paha Sith Lord ottaa tasavallan hallintaan ja turmelee Anakin Skywalkerin hänen tummaksi oppilaakseen Darth Vaderiksi. Obi-Wan Kenobin on kohdattava langennut ystävänsä eeppisessä valomiekka-kaksintaistelussa.

Jakso IV: Uusi toivo Nuori maatilapoika Luke Skywalker joutuu seikkailujen galaksiin, kun hän sieppaa hätäkutsun vangittuna olevasta prinsessa Leiasta. Tapahtuma käynnistää hänet rohkealle tehtävälle pelastaa hänet Darth Vaderin ja pahan valtakunnan kynsistä.

Jakso V: Imperiumi iskee takaisin Kapinalliset hajottavat sen jälkeen, kun Imperiumi hyökkää tukikohtaansa Hoth -jääplaneetalle. Keisarilliset harjoittavat Han Soloa ja prinsessa Leiaa, kun taas Luke harjoittelee jedimestari Yodan kanssa. Luke taistelee Darth Vaderia vastaan ja oppii menneisyyden järkyttävän totuuden.

Jakso VI: Jedin paluu Imperiumi valmistautuu murskaamaan kapinan tehokkaammalla Kuolemantähdellä. Kapinallisten laivasto vastustaa massiivisella hyökkäyksellä avaruusasemaa vastaan. Luke Skywalker kohtaa Darth Vaderin viimeisessä huipentumakamppailussa.

Jakso VII: Voima herää Kun Kylo Ren ja synkkä ensimmäinen ritarikunta nousevat Imperiumin tuhkasta, Luke Skywalker puuttuu, kun galaksi tarvitsee häntä eniten. Reyn, aavikon raivaajan, ja Finnin, hyökkäävän iskusotilaan, tehtävänä on yhdistää voimansa Han Solon ja Chewbaccan kanssa epätoivoisesti etsien yhtä toivoa rauhan palauttamisesta galaksille.

Jakso VIII: Viimeinen jedi Skywalker -tarina jatkuu, kun The Force Awakensin sankarit liittyvät galaktisiin legendoihin eeppisessä seikkailussa, joka avaa uusia Voiman mysteerejä.

Jakso IX: Skywalkerin nousu Lucasfilm ja ohjaaja JJ Abrams yhdistävät jälleen voimansa viedäkseen katsojat eeppiselle matkalle galaksiin kauas ja kauas Star Wars: The Rise of Skywalker, Skywalker -saagan tärkein päätelmä, jossa uudet legendat syntyvät ja viimeinen taistelu vapaudesta on vasta edessä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 63 vrk 6 h 17 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

250 € Sulkeutuu 63 vrk 6 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
3.9. klo 23:52

Onko suomi tekstitys?

4.9. klo 9:07

Kyllä on.