Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Star Wars universumin leffat:

  • Ewokien Taistelu - Caravan of Courage: An Ewok Adventure (1984)
  • Taistelu Endorista - Ewoks: The Battle of Endor (1985)

Jedin Paluun jälkeen valmistuneet kaksi huimaa George Lucasin luomaa karvaturriaisten seikkailua, joita ilman yksikään Tähtien Sota -kokoelma ei ole täydellinen

Harvinaisuus

 

 

 

Ewokien taistelu - Caravan of Courage: An Ewok Adventure (1984)

Ewokit, rohkeat pörröiset oliot, jotka ovat tuttuja jymymenestyselokuvasta Jedin Paluu, uhmaavat hirmuisat vaaraa auttaakseen kahta avaruudessa harhailevaa orpolasta löytämään kadonneet vanhempansa.

Towani-perheen Starcruiser törmää metsäiseen Endor -kuuhun. Näin alkavat Cindel Towani ja hänen vanhempi veljensä Mace seikkailla Ewokien oudossa. uskomattomassa maailmassa.

Ewokien taistelu on seikkailuelokuva, joka pursuaa jännitystä, huumoria, vauhdin hurmaa, rakkautta - mutta ennen kaikkea jännitystä.

 

Ewokit: Taistelu Endorista - Ewoks: The Battle for Endor (1985)

Toimintaa, dramatiikkaa ja vaikuttavia erikoistehosteita elokuvassa, jossa on samoja aineksia kuin emoelokuvassa, Tähtien Sodassa.

Tapahtumat sijoittuvat Endor-planeetalle. Kuningas Terak ja hänen sotilaansa suorittavt yllätyshyökkäyksen. Ihmislapsi Cindel menettää koko perheensä. Yhdessä karvaisen ystävänsä kanssa Cindelin onnistuu paeta ja löytää suoja vanhan astronautin luota.

Mutta taustalla vaanii Charal, peloittava noita, joka muuttuu korpiksi ja paljastaa Cindelin piilopaikan. Ja koska kuningas Terak epäilee, että tyttö salailee tärkeitä tietoja ihmisten maailmasta viedään hänet vangiksi kuninkaan pelättyyn linnaan...

 

Trivia: Ewokien seikkailut ovat tavallaan Jedin Paluun spin off -leffoja, kuitenkin itsenäisiä tarinoita. R2-D2 näyttelijä Kenny Bakerille oli jo luvattu ewok-leffan päärooli, mutta hän sairastui. Korvaajaksi löytyi niin ikään pienikokoinen ja Jedin paluussa debytoinut Warwick Davis, jonka näyttelijänura on jatkunut menestyksellä tästä eteenpäinkin mm. Willow, Leprechaun ja Harry Potter -elokuvissa

 

 

Ohjaus: John Korty, Jim ja Ken Wheat

Käsikirjoitus: George Lucas

Näyttelijät: Burl Ives, Eric Walker, Warwick Davis, Fionnula Flanagan, Guy Boyd, Aubree Miller, Debbie Lee Carrington (mm Bride of Chucky), Tony Cox ///// Wilford Brimley, Warwick Davis, Aubree Miller, Paul Gleason (mm Vaihtokaupat), Carel Struycken (mm Twin Peaks/jättiläinen, Star Trek Next Generation, Addams Family 1991,1993/Lurch), Niki Botelho, Eric Walker, Siân Phillips (Dune - Dyyni 1985)
 

Kesto: 93 min + 93 min

Aluekoodi: (PAL) R2 = eurooppa, suomi

Kuva: 4:3 originaali

Ääni: Englanti // Dolby Digital

Tekstitys: Englanti (suomijulkaisua ei ole)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.12.2020 19:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.