Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos STING:in / The POLICE:n ystäville..

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT VALTAVAN KASAN MUUN MUASSA; ELÄMÄNKERTATEOKSIA, MUSIIKISTA, TEATTERISTA jne kertovia kirjoja, sekä myös NIMIKIRJOITUKSILLA VARUSTETTUJA TEOKSIA. Ja PK:lla 5,90e SAA TOISTAISEKSI TULEMAAN 10kg tavaraa :-)

Sting: Kuin särkynyttä musiikkia

Kuin särkynyttä musiikkia on tinkimättömän imagonsa taakse kätkeytyneen muusikkolegendan avoin ja intiimi kasvukertomus.

”Olen ollut lauluntekijä suurimman osan elämästäni, tiivistänyt ajatukseni ja tunteeni lyhyisiin loppusoinnullisiin säkeisiin ja säveltänyt ne, joten en oikeastaan koskaan harkinnut kirjan kirjoittamista. Mutta kun tulin pohdiskelevaan viidenkympin ikään, huomasin tuntevani ensi kertaa houkutusta kirjoittaa pitkiä tekstijaksoja, jotka olivat minusta yhtä stimuloivia ja kiehtovia kuin konsanaan laulujen kirjoittaminen.

Ja niin Kuin särkynyttä musiikkia alkoi muotoutua. Se on kirja elämäni alkuvaiheista ja kattaa lapsuuteni ja kasvuikäni aina The Policen kanssa kokemani menestyksen kynnykselle saakka. Hyvin harvat tuntevat tämän tarinan.

En halunnut kirjoittaa perinteistä omaelämäkerrallista selostusta kaikesta minulle tapahtuneesta. Sen sijaan päädyin tutkimaan erillisiä hetkiä, tiettyjä ihmisiä ja ihmissuhteita ja yksittäisiä tapahtumia, jotka resonoivat mielessäni yhä voimallisesti, kun yritän ymmärtää sitä lasta joka olin ja sitä miestä joka minusta tuli.”
– Sting

Suomentanut Erkki Jukarainen

1. painos

WS Bookwell Oy, Juva 2004

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
tai
Sulkeutuu 6 vrk 20 h 9 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,95 € Sulkeutuu 6 vrk 20 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.