Kuvaus

 • Takakansi

  Yrityksissä yhä useammat osallistuvat strategiatyöskentelyyn. Liiketoiminnallisen osaamisen jalostaminen onnistuu parhaiten, kun strategisessa suunnittelussa tarvittavat käsitteet ovat täsmällisesti kaikilla hallussa. Käsitteiden sisällön ja taustojen osaaminen helpottaa strategiatyön tekemistä sekä auttaa tehostamaan omaa toimintaa organisaatiossa, olipa työkielenä suomi tai englanti. 

  Strategisen johtamisen käsitteet kattaa strategiseen suunnitteluun, kilpailustrategiaan, konsernistrategiaan ja strategiseen johtajuuteen liittyvät aihepiirit. Keskeisimpiä käsitteitä ja niiden välisiä yhteyksiä on esitelty myös graafisesti, mikä helpottaa asiakokonaisuuksien hahmottamista. Kirjan tavoitteena on parantaa esimiesten ymmärrystä liikkeenjohdon keskeisimmistä asioista sekä kehittää heidän kykyään ilmaista strategiatyöskentelyn välineitä ja tuloksia suullisesti ja kirjallisesti. Samalla vähenevät väärinymmärrysten mahdollisuudet johdon ja esimiesten työskentelyssä. 

  Kirja on kirjoitettu Suomen Strategisen Johtamisen Seuran piirissä syntyneestä aloitteesta. Kirjoittajat ovat seuran jäseniä ja kokeneita strategisen johtamisen ammattilaisia. Professori Tomi Laamasen lisäksi tekijäryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Mika Kamensky, KTM Terhi Kivilahti, FT Paavo Kosonen, ohjelmajohtaja Kalle Laine ja professori Martin Lindell sekä KTM Kirsi Hakonen ryhmän sihteerinä.


  Ennakkotieto

  Yrityksissä yhä useammat osallistuvat strategiatyöskentelyyn. Liiketoiminnallisen osaamisen jalostaminen onnistuu parhaiten, kun strategisessa suunnittelussa tarvittavat käsitteet ovat täsmällisesti kaikilla hallussa. Käsitteiden sisällön ja taustojen osaaminen helpottaa strategiatyön tekemistä sekä auttaa tehostamaan omaa toimintaa organisaatiossa, olipa työkielenä suomi tai englanti. 

  Kirjan tavoitteena on parantaa esimiesten ymmärrystä liikkeenjohdon keskeisimmistä asioista sekä kehittää heidän kykyään pukea strategiatyöskentelyn välineet ja tulokset kirjalliseksi materiaaliksi suomeksi ja englanniksi. Samalla vähenevät väärinymmärrysten mahdollisuudet johdon ja esimiesten työskentelyssä. Kirjassa esiteltyjen käsitekarttojen avulla käsitteiden yhteys konkreettiseen strategiatyöskentelyyn ja organisaation toimintaan avautuu lukijalle helposti. 

  Kirjan kirjoittajat ovat kokeneita strategisen johtamisen ammattilaisia. Professori Tomi Laamasen lisäksi tekijäryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Mika Kamensky, KTM Terhi Kivilahti, johtava konsultti Paavo Kosonen, ohjelmajohtaja Kalle Laine, professori Martin Lindell sekä KTM Kirsi Hakonen ryhmän sihteerinä.


   
 •  
 • Strategisen johtamisen käsitteet : englanniksi ja suomeksi / Laamanen Tomi ... [ja muita] ; [osia kirjan teksteistä suomesta englantiin kääntänyt Viveca Säiläkivi].
 • Kieli:suomi
 • Julkaistu:Helsinki : [WSOY] : WSOYpro, 2005
 • Painettu/Valmistettu:(Juva : WS Bookwell)
 • Ulkoasu:148 sivua : kuvitettu ; 21 cm
 • Huomautus:Osa tekstistä vain suomeksi
  Julkaisija: Suomen strategisen johtamisen seura.
 • ISBN:951-0-31044-1 sidottu

 

 

 

 • 7€  Kuluilla  =  R A J A T O N määrä Kirjoja HUUTO pakettina 
 •  
 • TEE PAKETTI alhaalla linkit
 •  

 

 

L I N K I T 

 • Tietokirjallisuus

KAIKKI KIRJAT  ( kaikissa alaosastot ):

Lyhenteitä:

SKP = sidottu kovakantinen kansipaperit
sid = sidottu, kovakantinen ( harvoin myös pehmeä kantinen ) joko kuvakansi tai kansipaperiton ( mainittu)
nid =  nidottu, pehmeäkantinen

Kierre / Rengasselkä = Reijitetyt sivut metalli/ muovi kierteessä kiinni, sivuja voi kääntää vapaasti ympäri ym

Pokkari = Pocket eli taskukokoinen, usein ns massajulkaisu marketteihin ym kaikki nidotut EI näitä

OMISTE =  omistajan nimi tai onnittelu kirjan alussa ns. esisivulla

KP= Kirjaston poisto kirja, voi olla muovitettu, leimoja ym, vanhoissa/ koulujen tai laitosten vähemmän

UV / UUS / UUSI- (mukana - miinus merkki)  = Uuden veroinen 

HYVÄ + / -  plus tai miinus 

CD tai DVD + / - = + plus tarkoittaa ON MUKANA ja miinus EI mukana, jos ei mainittu erikseen ilmoituksessa sitä EI ole mukana vaikka se jukaisuun tai sarjaan kuuluisikin. Levyt usein saa jälkeä kovasta muovitaskusta, kuljetuksessa tms vaikka olisivat olleet poistumatta kuoristaan alusta asti.

 

Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / kuljetuksen / varastoinnin jälkiä esim kirjojen kansissa. 

Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi, jos olet esim keräilijä tai muuten kaipaat lisätietoa. Luokitukset pitää paikkaansa lähes kaikissa kohteissa.

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput poissa. 

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi päivinä maksun saavuttua (sait palautteen) voi venyä pidempäänkin. Huomio viikonloput ja juhlapyhät.


Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa (alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen N I M I.

Ei postin paketti automaattia lähellä/käytössä.

Profiilista löytyy ajankohtaista tietoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 9 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

18 € Sulkeutuu 73 vrk 9 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.