Kuvaus

Street Fighter Alpha - The Movie

Street Fighter Zero

 

UK-import

kieli: Englanti

tekstitykset: Englanti

Aluekoodi: 2

 

Musta pilvi varjostaa Kenin ja Ryun jälleennäkemistä. Näiden kahden, mestarinsa salaperäisen kuoleman yhteentuoman soturin täytyy kohdata ennennäkemätön haaste. Ryua vaivaa hänen sisällään kasvava musta energia. Sitten hän kohtaa Shunin – pojan, joka väittää olevansa hänen kauan kadoksissa ollut, tuntematon veljensä. Pian heidän yhteiset sukujuurensa paljastuvat, kun Shun osallistuu taistelulajikilpailuun ja osoittaa hallitsevansa saman Dark Hadoun voiman.

Ennen kuin Ryu kuitenkaan ehtii miettiä, voisiko Shunin sopivasti ajoittunut ilmaantuminen olla muutakin kuin yhteensattumaa, salakavala Shadowlaw-järjestö kidnappaa pojan. Saadakseen Shunin takaisin Ryun täytyy oppia ymmärtämään itseään ja hallitsemaan voimaa, joka on vähällä kuluttaa hänet.

Mutta riittääkö hänen hiipuva itseluottamuksensa häijyn Dark Hadou -herra Akuman kohtaamiseen? Ota selvää! Uudet ja vanhat liittolaiset yhdistävät voimansa uutta uhkaa vastaan tässä huimassa Street Fighter II:V - tv-sarjaan perustuvassa elokuvassa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,80 €
Sulkeutuu 8 vrk 12 h 7 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,80 € Sulkeutuu 8 vrk 12 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.