Kuvaus

[AC0606]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  ISKUSSA oleva nidottu ensipainos MAO-TSE-TUNGIN / Kiinan historian diggareille.

Stuart Schram: PITKÄ MARSSI - Mao-Tse-Tungin muotokuva

Puhemies Mao Tse-tung on eräs vuosisadan merkittävimmistä valtiomiehistä. Mao Tse-tung tunnetaan huomattavana runoilijana, poliittisena ajattelijana ja strategina, jonka 10 000 km:n mittaisesta pitkästä marssista halki Kiinan tuli suorastaan legenda. Siitä lähtien Mao Tse-tung on tunnettu Kiinan kansan johtajana, joka on omistanut koko elämänsä vaikealle tehtävälleen Kiinan ensimmäisenä miehenä.

Valtiotieteen professori Stuart Schram, huomattavimpia Kiinan olojen asiantuntijoita, erittelee tässä Mao Tse-Tungin elämänkerrassa tosiasiat taruista kuvatessaan Maon taistelua Kiinan vapauttamiseksi ja selvittäessään Maon kehittämää uutta marxismia.

1. painos

Omega - Kirjayhtymä

Tampereen Kirjapaino Oy, Tampere 1970

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16,  02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavastoi en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 102 vrk 1 h 29 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 102 vrk 1 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.