Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hyvässä ja naarmuttomassa kunnossa oleva alkuperäinen myyntielokuva ylimääräisenä. Mukaan kirja, joka pohjautuu elokuvan käsikirjoitukseen.

"Suden arvoitus on koko perheen seikkailuelokuva, joka vie katsojan jännittävien ja humorististen tapahtumien keskelle villiin luontoon.

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Suomeen, pieneen kylään kauniin luonnon keskelle.

Elokuvan päähenkilö on 12-vuotias koulutyttö Salla, joka viihtyy metsässä ja tuntee sielussaan yhteenkuuluvuutta luonnon kanssa. Hän elää ottovanhempiensa kanssa, isä on kylän poliisi ja äiti hoitaa lomamökkien vuokrausta turisteille. Seudun tärkein tulonlähde on poronhoito, joten sudet ovat olleet miespolvien ajan uhka asujaimiston elinkeinolle.

Sallan biologinen äiti palaa yllättäen paikkakunnalle Sallan tietämättä kuka tämä oikeasti on.

Seikkailu alkaa, kun Salla ja Matias pelastavat kaksi orpoa sudenpentua salametsästäjien käsistä. Sudenpentujen piilottelemisesta ja pelastamisesta rakentuu elokuvan toiminnallinen kaari.

Suden arvoitus on 90-minuuttinen elokuva, jossa on psykologisia jännitteitä, ihastumista, kasvamista, humoristisia tilanteita ja seikkailua luonnossa.

Elokuva kuvattiin elo-syyskuussa 2005 sekä maalis-huhtikuussa 2006 Kuusamossa ja sen ympäristössä, jossa luonto näyttäytyy kauniina, uljaana ja mystisenä.

Elokuvan on ohjannut Raimo O Niemi, joka tunnetaan erityisesti menestyselokuvan Poika ja ilves ohjaajana. Elokuvan pääosissa nähdään uudet nuoret kasvot Tiia Talvisara ja Janne Saksela sekä parhaimmat näyttelijämme; Miia Nuutila, Kari-Pekka Toivonen, Vuokko Hovatta ja Peter Franzén. Kuvaajana on moninkertainen Jussi-voittaja Kari Sohlberg."

Lisäksi mukaan tulee kovakantinen Otavan julkaisema kirja Suden arvoitus, kirjoittanut Kirsti Manninen. Sivuja 126. Myös kirja on siistissä ja ehjässä kunnossa, ainoastaan kansissa pientä pyöristymää kahdessa kulmassa.

Nouda Vantaan Päiväkummusta tai Imatran Korvenkannasta/Lappeenrannan Rauhasta. Postituskin onnistuu kiinteillä 5 euron kuluilla, ja vain periaatteella rahat tilille, tuotteet postiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.7.2018 23:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.