Kuvaus

Sari on lahjakas kirjallisuuden opiskelija, joka näyttää ulospäin tyynen hallitulta ja itsevarmalta. Naiset kadehtivat kaunista ja älykästä Saria, miehet ihailevat kaukaa samoista syistä. Sarin sisällä vaanii kuitenkin peto, joka eristää hänet muusta maailmasta. Sari sairastaa epilepsiaa, pelättyä, usein mystisenä pidettyä tautia. Uusien kohtausten pelko pitää hänet varuillaa koko ajan.

Kun Sari kohtaa Mikko Gromanin, yliopistolla työskentelevän vanhemman yleisen kirjallisuustieteen dosentin, hän tunnistaa Mikossa saman ulkopuolisuuden. Omissa monimutkaisissa ajatusmaailmoissaan liitelevä Mikko on kotonaan vain 1800-luvun runouden parissa. Tämän päivän suorituskeskeisessä maailmassa tietokoneiden ja kamerakännyköiden keskellä Mikko on outo lintu.

Sari löytää Mikossa vertaisensa, mutta ulkopuoliset näkevät vain kaksi ihmistä, jotka eivät mitenkään sovi yhteen. Suden vuosi on elokuva kielletystä rakkaudesta ja omien pelkojen voittamisesta.

Ohjaaja: Olli Saarela

Näyttelijät: Jorma Tommila, Oiva Lohtander, Kari Heiskanen, Tarja-Tuulikki Tarsala, Jukka Puotila, Kristiina Halttu, Kalle Holmberg, Tea Ista, Katariina Kaitue, Maria Sid, Johanna Af Schulten, Aarre Karén, Stig Fransman, Ville Virtanen, Kai Vaine, Krista Kosonen, Anne-Mari Alaspää, Pekka Hanni, Manna Jäntti, Aksa Korttila, Susanna Laine, Olli Rahkonen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
tai
Sulkeutuu 90 vrk 8 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 90 vrk 8 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.