Kuvaus

SUKLAASYDÄN, PIIKKIKOROT JA IHANAT ISKELMÄT on ARI LESKELÄN v. 2011 toimittama opus, jossa on kaikkiaan 56 iskelmän sanat kymmeneltä 1950- ja 1960-lukujen suosituilta naisartisteiltamme. Kirjassa on kaikkiaan 144 sivua.

Mukana ovat suosittuine lauluineen LAILA KINNUNEN, BRITA KOIVUNEN, ANNIKKI TÄHTI, VIENO KEKKONEN, HELENA SILTALA, EILA PELLINEN, EILA PIENIMÄKI, TAMARA LUND, CAROLA ja PIRKKO MANNOLA. Kirjassa on koko sivun kuvat jokaisesta artistista sekä nuotit ja sanat jokaisesta kappaleesta.

Katso tarkempaa esittelyä toisesta kuvasta.

Kovakantinen kirja on UUSI. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti kirjan postiin, toimituskulut huutopakettina 5,95 euroa.  Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7,50 €
Sulkeutuu 4 vrk 6 h 30 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 7,50 € Sulkeutuu 4 vrk 6 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.