Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Suomalaisten oma historia, Itsenäinen Suomi, käsikirjoitus Antti Tuuri, dokumentti, DVD, 1 h 30 min.

Antti Tuurin käsikirjoittama "Itsenäinen Suomi" kertoo maamme tärkeimmistä tapahtumista vuonna 1917 syntyneen Ainon ja hänen perheensä silmin.

Kertomus kattaa Suomen itsenäisyyden ajan tärkeimmät talouselämän, urheilun, tieteen ja taiteen sekä politiikan tapahtumat tavallisten suomalaisten näkökulmasta. Tarina on kuvitettu arkistoista kerätyn, ainutlaatuisen filmimateriaalin pohjalta.

DVD on uusi, muoveissa. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti dvd:n postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  2,4 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,6 euros, other countries 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,4 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2021 0:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.