Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Kari Uusitalo et al. (toim.): Suomen kansallisfilmografia 1 - 1907-1935

Suomen kansallisfilmografian ensimmäinen osa koostuu vuosina 1907-1935 ensi-iltansa saaneista 115 elokuvasta. Kotimaisen elokuvan historiassa nämä vuodet merkitsivät pioneeriaikaa, joilloin kaikki oli rakennettava tyhjästä ja kokemus hankittava kantapään kautta.

Aikakauden merkittävimmät ohjaajat olivat Teuvo Puro, Erkki Karu, Kalle Kaarna ja Carl von Haartman sekä nousevat kyvyt Valentin Vaala ja Risto Orko. Mykät klassikot Koskenlaskijan morsian, Nummisuutarit, Murtovarkaus ja Mustalaishurmaaja, varhaiset äänielokuvat Sano se suomeksi ja Tukkipojan morsian, ensimmäisenä suomalaisena elokuvana miljoonan katselijan rajaa kolkutellut Siltalan pehtoori sekä Ansa Ikosen ja Tauno Palon ensimmäinen yhteinen elokuva Kaikki rakastavat ovat esimerkkejä kauden tuotannosta.Painovuosi: 2002
Painos: 2.
Sivumäärä: 690
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Edita

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 38 

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, missä kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.2.2018 3:03

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.