Tuote on myyty käyttäjälle Neitiruskea hintaan 100 €

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Sakari Toiviainen - Kari Uusitalo et al. (toim.) : Suomen kansallisfilmografia 1-12 1907-2000

Suomen kansallisfilmografia on teossarja, joka taltioi suomalaisen kokoillan elokuvan historian ensimmäisestä näytelmäelokuvasta Salaviinanpolttajat (1907) vuosituhannen vaihteeseen asti. Täsmällisten ja laajojen tuontantotietojen, sisältöselosteiden, lehdistöarvioiden, esseiden ja erilaisten kommenttien avulla kansallisfilmografia rakentaa perusteellisen kokonaisesityksen aiheestaan. Kyseessä on edustava tietokirja ja korvaamaton hakuteos harrastajille, tiedottajille ja tutkijoille sekä myös asiantuntijoille ja tekijöille.

Painovuosi: 1999-2005
Painos:
Sivumäärä: n.8600
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Edita

Toimitus: Posti

Varastopaikka: 631

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti kun suorituksesi näkyy tilillämme.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

100 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.4.2018 12:03

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.