Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Sakari Toiviainen et al. (toim.): Suomen kansallisfilmografia 11 - 1991-1995
 

Suomen kansallisfilmografian yhdestoista osa sisältää tiedot vuosina 1991-1995 ensi-iltansa saaneista 94 elokuvasta. Vuosikymmenen alkupuolella vallitsi talouslama, joka ulottui myös kotimaiseen elokuvatuotantoon. Elokuvissakäyntien määrä laski ja tukimäärärahat vähenivät. Tuotannon määrä ja laatu pysyivät kuitenkin suhteellisen vakaina ja kokonaisuus monipuolisena.

Noina vuosina nähtiin kaikkiaan 37 esikoiselokuvaa, tekijöinä mm. Jari Halonen, Timo Koivusalo, Aleksi Mäkelä ja Markku Pölönen. Kauden elokuvia olivat muun muassa Zombie ja kummitusjuna, Boheemielämää, Tuhlaajapoika, Akvaariorakkaus, Onnen maa sekä Suolaista ja makeaa.Painovuosi: 2004
Painos: 1.
Sivumäärä: 780
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Edita

Toimitus: Posti

Varastopaikka: 38 

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti kun suorituksesi näkyy tilillämme.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, missä kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

35 €
tai
Sulkeutuu 78 vrk 20 h 55 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

35 € Sulkeutuu 78 vrk 20 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.