Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Moikka!

Mulla olisi täällä takataskussa parit aika helmet domain nimet, jotka antavat mahtavan näkyvyyden jo hyvällä hakukoneoptimoinnilla ja antaa jopa ilmaiset mainospaikan googlen etusivuilta google my business sivun kautta. Joten jos sinulla on alkamassa uusi kehityshanke tapahtuma-alalla, niin suosittelisin näiden ostamista.

 

Domain nimet:

tapahtumathelsinki.fi         Arvio: Hakuja:12100  / CPC:1.29€      Yht: 15480€ / kk

tapahtumattampere.fi        Arvio: Hakuja:6600 / CPC:0,6€            Yht: 3960€ / kk

tapahtumatturku.fi              Arvio: Hakuja: 3600 / CPC:0,52           Yht:1872€ /kk

 

Tietoa asiasta:

Hakusanamainonta on yksi digimarkkinoinnin tehokkain tapa saada lisää liikennettä verkkosivuillesi ja kasvattaa myyntiäsi!

Tiesitkö, että yli 80 % suomalaisista etsii tietoa ja tuotteita ensimmäisenä Googlesta? Hakukoneiden käyttäjät suosivat lähes poikkeuksetta ensimmäisinä näkyviä hakutuloksia, joita on helppo ja vaivaton klikata.

Hakusanamainonnalla tavoitat ne ihmiset, jotka etsivät tietoa yrityksesi tuotteista ja palveluista, sijainnista, aukioloajoista tai esimerkiksi vertailevat tuotteiden hintoja. Hakusanamainokset ohjaavat ostoa harkitsevat asiakkaat suoraan verkkosivuillesi

Tiesitkö? Hakusanamainonta on tehokkaimmillaan silloin, kun siihen yhdistetään hakukoneoptimointia. Hakusanamainonta ja hakukoneoptimointi tukevat toisiaan mm. laajemman näkyvyyden ja suuremman vierailijamäärän saavuttamisessa, potentiaalisten hakusanojen valinnassa sekä sivustovierailujen seurannassa.

Oikealla domain nimellä saat myös paremmat laatupisteet, jolloin markkinointi on edullisempaa ja antaa näin huomattavan kilpailuedun.

 

Klikkaa linkkiä ja varmista faktat:

Google trends:

https://trends.google.com/trends/?geo=FI

 

Neilpatel

https://app.neilpatel.com/

 

Yhden domain-nimet pystyt vielä jakamaan kymmenelle toimipisteelle, joten tuottavuus ja markkinoinnin kattavuus on rajaton.

Huom! Myyn kaikki kolme samassa paketissa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
50 000 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.5.2020 12:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.