Kuvaus

Tekijät: Eversti H. Nurmio, filosofian tohtori Vilho Niitemaa, eversti Y. A. Järvinen, everstiluutnantti U. V. Rauanheilmo = 2. osa. ja 3. osa = eversti Eero Kuussaari - osa 4 = Majuri A. Petramaa

Teos: Suomen sota 1941-1945 - 2. osa, 3. osa, 4. osa

Jakaja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Kirjapaino Kivi Oy

Vuosi: 1952 = 2. osa ja 1951 = 3. osa ja 1965 = 4. osa

Painos: 1

Sivuja: 650 = 2. osa ja 3. osa = 361 - kolmannessa osassa myös 33 karttaliitettä takakannessa. Osa 4. 386 sivua ja 4 karttaliitettä.

Muuta: Kovat kannet. Hyvässä kunnossa. Kuvitusta ja karttoja.

C

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet. Toivottavasti luet ne, jotta homma sujuu molemmin puolin mahdollisimman kitkattomasti.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja tuote lähtee – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että lähes kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa Postin virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista laitoksen tekemistä kämmeistä eli Postia koskevat asiat hoidat Postin kanssa. Sama koskee kaikkia tavaran kuljetusyhtiöitä.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen lähetettyä viimeistään seuraavana päivänä, kun suoritus näkyy tililläni. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

50 €
Sulkeutuu 80 vrk 18 h 15 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 € Sulkeutuu 80 vrk 18 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.