Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Suomi Klassikoita DVD:llä !

Kaikki käytettyjä mutta huippukunnossa.

Rakas lurjus

Aapeli ei voi sietää naisia. Hän asuu yhdessä veljenpoikansa Jussin kanssa. Miesten elämä mullistuu kertaheitolla, kun heidän on otettava alivuokralainen. Hän on Kaino Itkonen, mieheksi pukeutunut nainen. Kun Kainon huoneesta yllättäen löytyy alushame, Aapeli epäilee luvatonta yövierasta. Hupaisat väärinkäsitykset seuraavat toisiaan, mutta lopulta aito rakkaus löytää omansa.

Professori Masa

Satamatyöläisten lakko ei saa kannatusta professori
Kaarivaaralta, jonka yhteiskunnalliset
näkemykset ovat vähintään ummehtuneita.
Professori joutuu kuitenkin tarkastamaan
mielipiteitään, kun hän hetken päähänpistosta pestautuu
satamaan töihin. Siellä hän esiintyy salanimellä
Masa ja saa kaverikseen tervehenkisen työmies Väiskin.
Kun toimittaja Esteri Tervola saapuu satamaan
tekemään juttua lakon taustoista professorin, alias
?Masan?, yllättävät puheet tekevät häneen suuren vaikutuksen.

TUOMARI MARTTA

(1943, 1h 29min.) Helena Kara esittää kunnianhimoista lakitieteen opiskelijaa, joka joutuu puolustamaan naisten oikeuksia ja todistamaan pätevyytensä miesten ennakko luuloja vastaan.

SUURIN VOITTO

(1944, 1h 24min.) Maaseutusairaalaan sijoittuva draama lääkäripariskunnasta joiden yksityiselämää varjostaa heidän pikkupoikansa menehtyminen outoon kuumetautiin. Pääosissa ovat Eino Kaipainen, Helena Kara ja Sylvi Palo.

VAIN SINULLE

(1945, 1h 20min.) Maalaistalon tytär ja metsänhoitaja ihastuvat toisiinsa, mutta kestävätkö tunteet kun heidän tiensä erkanevat? Romanttisen elokuvan pääosissa ovat Helena Kara ja Tapio Rautavaara.

SANKARI KUIN SANKARI

(1948, 1h 21min) Komedia leipomonjohtajasta joka kieltäytyy rahoittamasta poikansa musiikkiopintoja. Poika päättää ansaita rahat pianonsoittajana kiertueella johon laulusolistiksi palkataan hänen tyttöystävänsä.

BALLAADI

(1944, 1h 40min.): Romanttinen musiikkielokuva kertoo säveltäjä Fredrik Paciuksen kuvitteellisesta elämästä ja kielletystä suhteesta laulajatar Ebba Dunckertiin. Thure Bahne ja Maaria Eira esittävät pääosia.

SUOPURSU KUKKII

(1947, 1h 19min): Kesäinen rakkaustarina salaperäisestä miehestä, ja naisista jotka kilpailevat hänen huomiostaan. Pääosissa ovat Rauli Tuomi, Ritva Arvelo ja Eeva-Kaarina Volanen.

VIISI VEKKULIA

(1956, 1h 50min.): Neljä tapoihinsa piintynyttä eläkeläisherraa jakaa yhteisen asunnon. Kommellukset alkavat kun taloon saapuu nuori ja viehättävä sihteeri, joka vaikuttaa kaikkiin kuin nuorennuslääke. Komedia perustuu Agapetuksen näytelmään.

KUU ON VAARALLINEN

(1962, 1h 42min.): Keski-ikäinen mies poimii kyytiinsä liftaritytön ja viettää tämän kanssa yhteisen yön. Aamulla kuvioihin ilmestyy nuorempi mies, ja mustasukkaisen kolmiodraaman asetelma on valmis. Pääosissa nähdään Liana Kaarina, Esko Salminen ja Toivo Mäkelä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
28 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.7.2018 16:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.