Tuote on myyty käyttäjälle kikkelihevari hintaan 500 €

Kuvaus

Kaksi vierekkäistä pääsylippua Huuhkajien EM-otteluun Suomi-Venäjä 17.6.2020.

Kategoria 2. UEFAlle jo maksetut liput.

Liput tulevat viimeistään toukokuussa mobiililippuina minulle. Toimitan ne sen jälkeen sähköpostitse. Koska istumme kaverini kanssa vieressä, niin voimme myös sopia, että näemme huuhkajanpesässä tai muualla stadionin ulkopuolella ennen ottelua ja menemme kaikki yhtäaikaa sisälle minun skannatessa kaikki liput portilla kännykälläni. 

Vähintään puolet maksusta vuorokauden sisällä huudosta, koska liput maksoimme itse UEFAlle jo helmikuun alussa. Loppuosa 1.3.2020 mennessä. Ei siis maksua lippujen tullessa sähköpostiini toukokuussa. Tämä myös siksi, että lähetän lippujen varauskoodin koko summan tultua tililleni fan id-hakemusta varten.

Kannattaa odotella UEFAn uudelleenmyyntiä tai huutaa toista kohdetta, jos maksu ei ylläolevien ehtojen mukaan sovi.

Nimet lipuissa tulevat olemaan samat kuin loppuvuodesta tilatessa eli nimenmuutosta ei voi tehdä näissä kisoissa. Nimillä lipuissa ei ole kylläkään mitään merkitystä koskaan ollut. Porteille tulisi aika kaaos, koska suurin osa EM-peleissä kävijöistä menee peleihin toisten nimillä varustetuilla lipuilla. Vuosikymmenten kokemus asiasta kierrellessäni EM- ja MM-kisoja ympäri Euroopan. Tärkeintä on viivakoodi, että sitä vingutetaan vain kerran/lippu. 

Koska olen itsekin ostanut kymmeniä pääsylippuja futiskisoihin omalla vastuulla (nimiin liittyen) ja hyvin tuloksin, niin on tässäkin tapauksessa. En vastaa sisäänpääsyyn liittyvistä asioista. Huutaja saa liput ja vastuu siirtyy hänelle. Ei rahanpalautusta. Siksi kuitenkin toivon, että menemme yhtaikaa porteista sisään, koska päähakijana voin kaikki neljä käden käänteessä sisälle hoitaa kännykkääni vilauttamalla. Se luo turvallisuuden tunnetta, jos huutajat sellaista tarvitsevat. Huuhkajanpesästä voi rohkaisua toki hakea, jos tapaaminen huutajille ennen peliä ei sovi. :)

Myyn vain tunnistautuneelle käyttäjälle, joten huutohalukkaat, käykää tunnistautumassa, jos sitä ette ole vielä tehneet.

Huutohinta sisältää molemmat kaksi vierekkäistä pääsylippua Suomi-Venäjä peliin kategoriassa 2.

 

Hakusanat: Suomi Venäjä EURO2020 Pietari Huuhkajanpesä Jalkapallo EM Liput

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
500 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.2.2020 22:53
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.